Επιλογές

Κόντρα Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης

Κόντρα Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κόντρα ξεκίνησε μεταξύ Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους εγκλωβισμένου τουρίστες εδώ και δέκα μέρες στην Σαμοθράκη, λόγω του τεράστιου προβλήματος με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Αλεξανδρούπολη.

Μπορεί το θέμα να έχει λυθεί προσωρινά και να έχουν φύγει οι οργισμένοι εγκλωβισμένοι τουρίστες, συγχρόνως όμως δεν έχει αποκατασταθεί το πρόγραμμα ακτοπλοϊκών συνδέσεων για το επόμενο διάστημα.

Τη Δευτέρα θα γίνει προγραμματισμένη κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου με στόχο την οριστική λύση στο πρόβλημα αναφέρει η κυβέρνηση, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι περισσότεροι από 1.500 τουρίστες αναχώρησαν από το νησί την Τετάρτη 14 Αυγούστου, αφήνοντας πίσω τεράστια προβλήματα στην τοπική οικονομία.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, κάλεσε την κυβέρνηση να απολογηθεί για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά και το «πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της» στο ζήτημα της Σαμοθράκης.

Επισημένωντας, ότι καιρός είναι η ΝΔ να τελειώνει με το αστείο ότι για όλα «φταίμε εμείς», να σοβαρευτούν στην σύσκεψη της Δευτέρας και να λύσουν το πρόβλημα σύντομα, χωρίς να έχουν ως κύριο θέμα τους το προσφιλές τους σπορ: τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στον Αλέξη Χαρίτση, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Λέγοντας χαρακτηριστικά στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα έπρεπε να είχε μπει στον κόπο να διαβάσει την ενημέρωση για την σύσκεψη, και για τα τεράστια προβλήματα στην περιοχή από την αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Τροχαίο με αγριογούρουνο σε δρόμο της Φθιώτιδας

O Μπιλ Γκέιτς θέλει να κάνει τον ήλιο λιγότερο φωτεινό

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X