Επιλογές

Μια απίστευτη υπόθεση δολοφονίας εκδικάζεται στο Χονκ Κονγκ.

Μια απίστευτη υπόθεση δολοφονίας εκδικάζεται στο Χονκ Κονγκ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας γιατρός σκότωσε σύζυγο και κόρη με μια μπάλα της γιόγκα. Ένα περιστατικό που μπέρδεψε την αστυνομία αλλά τελικά έφερε τον άντρα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, ένας αναισθησιολόγος κατηγορείται για το φόνο της συζύγου του και της κόρης τους χρησιμοποιώντας μπάλα της γιόγκα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Κάου Κιμ Σαν, αναπληρωτής καθηγητής στο κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονκ Κονγκ, κλείδωσε τις γυναίκες μέσα σε αυτοκίνητο και τοποθέτησε μια μπάλα της γιόγκα με μονοξείδιο του άνθρακα στο πορτμπαγκάζ. Η μπάλα ξεφούσκωσε με το τοξικό αέριο να διαχέεται στην καμπίνα του αυτοκινήτου και να προκαλεί το θάνατο των δύο γυναικών.

Το περιστατικό συνέβη το 2015 και αρχικά είχε μπερδέψει την αστυνομία. Ο κατηγορούμενος δήλωνε αθώος, μέχρι που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των νεκροψιών που διενεργήθηκαν στις δύο σορούς.

Οι αρχές ψάχνοντας στο αυτοκίνητο που βρέθηκαν κλειδωμένες οι άτυχες γυναίκες εντόπισαν μια ξεφούσκωτη μπάλα της γιόγκα στο πορτμπαγκάζ και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο Κάου διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του καθώς δεν ήταν διατεθειμένη να του δώσει διαζύγιο. Ανέφεραν ωστόσο πως δεν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης τους, καθώς όπως είπαν της είχε πει να μείνει στο σπίτι για να ολοκληρώσει τα μαθήματά της.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της αστυνομίας, μάρτυρες είχαν δει τον κατηγορούμενο να γεμίζει δύο μπάλες της γιόγκα με το δηλητηριώδες αέριο. Ο ίδιος πάντως έπεσε σε αντιφάσεις καθώς στους συναδέλφους του είπε πως ήθελε να σκοτώσει κουνέλια, ενώ στην αστυνομία πως ήθελε να χρησιμοποιήσει τις μπάλες για να απαλλαγεί από αρουραίους που υπήρχαν στο σπίτι. Η δίκη συνεχίζεται…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X