Επιλογές

Μητσότακης: Έκανε στάση στη Βοστώνη… να δει τον γιο του (pic)

Μητσότακης: Έκανε στάση στη Βοστώνη… να δει τον γιο του (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το «έντονο» πρόγραμμα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τον γιο του Κωνσταντίνο

Μαρέβα: Χόρεψε «πάρε ναυτάκι Συριανό» με ελληνόπουλα της ομογένειας! (vid)

Επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη έκανε στάση στη Βοστώνη, όπου σπουδάζει ο γιος του και καλά έκανε! Ο Πρωθυπουργός μάλιστα ανέβασε, και φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αποτυπώνεται η χαρά της οικογενειακής στιγμής.

Η φωτογραφία δείχνει τον Κυριάκο με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο. Στη λεζάντα που τη συνοδεύει αναγράφονται τα εξής: «Γυρίζοντας από τη Νέα Υόρκη, σύντομη στάση στη Βοστώνη για parents weekend στο Boston College!».

https://www.instagram.com/p/B29ww4vo3Pi/

«Ω, δάσκαλε, που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βοστώνη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ένα άλλο περιστατικό που επέκρινε τότε η ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα για μία στάση στο Παρίσι το 2017, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Το επίμαχο θέμα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα τότε, το είχε αναδείξει ως μείζων ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκτοξεύοντας πυρά για αλόγιστη σπατάλη… και με την ΝΔ να αναφέρει:

«Το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχθηκε ότι ο Πρωθυπουργός – προφανώς μαζί με την οικογένειά του – πήγε στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ έπρεπε να επιστρέψει από τη Λισαβώνα».

«Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία. Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Επειδή όμως είμαι καλοπροαίρετη θέλω να πιστεύω ότι πήγαν με πτήση της… γραμμής, ο Κυριάκος και η Μαρέβα στον γιο τους!

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο

Αίσιο τέλος με τα παιδιά που απήχθησαν από την Κρήτη – Εντοπίστηκαν στη Λάρισα

Το μεγάλο στοίχημα και η κίνηση ματ της Lamda Development στο Ελληνικό(pics)

Η λογική Τσακαλώτου υπεύθυνη για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X