Επιλογές

Μπηχτές Κρεμαστινού στη Φώφη Γεννηματά

Μπηχτές Κρεμαστινού στη Φώφη Γεννηματά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπονοούμενα και μπηχτές από τον Δημήτρη Κρεμαστινό προς τη Φώφη Γεννηματά και την τωρινή ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε επιθέσει στην Αριστερά και γι΄ αυτό κέρδισε 48%.

Αναλυτικά στη συνέντευξη στο News24/7 ανέφερε ότι: «Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμη. Εκκρεμούν μεγάλα θέματα, όπως το μακεδονικό και οι συντάξεις, που θετικά ή αρνητικά θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Το ΚΙΝΑΛ αν κινηθεί με φιλοσοφία Ανδρέα Παπανδρέου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναδεικνύει τις αδυναμίες της αριστερής πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει κριτική στη Δεξιά ισόποσα με την κριτική που κάνει στην κυβέρνηση.

»Ο Ανδρέας, ενώ η Αριστερά τον είχε οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο δεν χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα αντιπολιτευτική κριτική προς την Αριστερά, εντονότερα στρεφόταν εναντίον της άλλης πλευράς, της Δεξιάς. Με αυτή τη στρατηγική το ΠΑΣΟΚ το 1993 έφτασε στο 48%».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ ο Δημήτρης Κρεμαστινός είπε ότι «άλλη ήταν η περίοδος Βενιζέλου όταν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά και άλλη σήμερα.

»Εάν δεν είναι αυτοδύναμη η ΝΔ πρέπει το ΚΙΝ.ΑΛ να κάνει εσωκομματικό δημοψήφισμα, να ρωτηθούν τουλάχιστον τα βασικά όργανα, όπως έκαναν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες όταν απευθύνθηκαν στην κομματική βάση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X