Επιλογές

Ο Παπαγγελόπουλος υπόσχεται καυτές αποκαλύψεις για Σαμαρά

Ο Παπαγγελόπουλος υπόσχεται καυτές αποκαλύψεις για Σαμαρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προσδεθείτε. Το ματς για το σκάνδαλο, αν θέλετε το λέτε και σκευωρία (σκευωρία δεν ξέρω αν είναι περιμένω αποδείξεις, αλλά σκάνδαλο σίγουρα είναι) Novartis τώρα αρχίζει. Η πτήση θα έχει πολλά κενά αέρος, ένταση και προπαντός αποκαλύψεις εκρηκτικές. Μία πρώτη γεύση για τα τεκταινόμενα στα σκοτεινά παρασκήνια, που θα βγουν στο φως της ημέρας, έδωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Προέβη σε πολύ καυτές αποκαλύψεις για τον Αντώνη Σαμαρά και τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Παπαγγελόπουλο. Ειδικά για τον Σαμαρά έμμεσα υποσχέθηκε να πει πολλά. Κι΄ εμείς αναμένουμε με αγωνία καθότι γνωρίζει πολλά από τη σχέση που είχε και ενδεχομένως περισσότερα από τη θέση που κατείχε στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Για τον αντιεισαγγελέα Αγγελή είπε πως φοβόταν πως θα τον…σκοτώσουν και αναφερόταν σε μια εγκληματική ομάδα ανάμεσα στους οποίους ήταν και δικαστές! Επίσης, του έλεγε για τις οικονομικές σχέσεις που είχε η οικογένεια Βενιζέλου με τον τραπεζίτη Βγενόπουλο.

Δεν πίστευα σε αυτές τις ανοησίες και ο Αγγελής στράφηκε εναντίον μου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σαμαρά λέγοντας: Θα σας πω τι μου έλεγε γιατί είχα μακρά σχέση μαζί του. Σέβομαι τις ιδιωτικές συνομιλίες αλλά στην έσχατη ανάγκη μπορώ να τις χρησιμοποιήσω.

Τέλος, ανέφερε πως οι μηνύσεις του Αντώνη Σαμαρά παράγουν λάσπη. Έχει μηνύσει δύο φορές τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και δεν θα διστάσει να κάνει μήνυση και στον Κυριάκο αν δεν τον κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και όπως καταλαβαίνετε τα όργανα ούτε προθέρμανση δεν έκαναν ακόμα. Σκεφτείτε το θα ακουστεί όταν φτάσουν στο τσακίρ κέφι…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X