Επιλογές

Ο “πόλεμος” στη ΝΔ κηρύχτηκε και επίσημα

Ο “πόλεμος” στη ΝΔ κηρύχτηκε και επίσημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο “πόλεμος”στη Νέα Δημοκρατία τώρα αρχίζει και επίσημα. Γιατί ανεπίσημα και υπογείως πάντα υπήρχε, όπως επανειλημμένα σας έχει ενημερώσει ο eretikos.gr με τις πολύ έγκυρες πληροφορίες.

Την επίσημη κήρυξη του ¨πολέμου¨ έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος έδωσε σκληρή απάντηση σε “καλοθελητές”, “τρόλια”, “συκοφάντες”, “ανώνυμους διαρροείς” αλλά και “έναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προέρχεται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπρόεδρος” δίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος με νέα ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook: 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα!

Συνεχίζονται να έρχονται κατα δεκάδες φιλικά μηνύματα για τ οποία σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου.

θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω για ορισμένα θέματα:

() Δεχομαι απο χθές προσκλήσεις από όλα τα ραδιοφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια για συνεντεύξεις μετα την αντικαταστατική διαγραφή μου (σημείωση: η λέξη αυτη δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ — γιατι?). Απόφαση μου είναι να μη βγώ πουθενά για την ώρα. Εγώ — αντόθετα με άλλους μαιντανούς — τον εαυτό μου δεν τον κάνω ¨τσιρκολο¨.

() Περιμένω πάντα να συγκληθούν τα αρμόδια όργανα της ΝΔ και να με καλέσουν όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Η σιωπή τους — μέχρι στιγμής — είναι ένδειξη ντροπής κι ενοχής, Για μένα είναι θέμα αρχής. Και σ αυτά τα θέματα εγώ δεν κάνω πίσω. ¨Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, το ξέρουν καλά.

() Καλά θα κάνουν οι διάφοροι καλοθελητές να αφήσουν το όνομα του Κώστα Καραμανλή έξω από αυτή τη συζήτηση. Το έχω πει δεκάδες φορές και το ξαναλέω: Οι απόψεις μου είναι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ. Δεν παίρνω οδηγίες να πω η να μη πω κάτι από ΚΑΝΕΝΑ. Σέβομαι τον πρώην πρωθυπουργό ως κορυφαίο πολιτικό και προσωπικό μου φίλο. Αλλά η υπόθεση αυτή είναι καταδικιά μου.

() Δεν θα χάσω το χρόνο μου να απαντώ σε κάθε ένα συκοφάντη ξεχωριστά. Ούτε στα τρόλια. Ούτε στους δήθεν ανώνυμους διαρροείς από τη παραταξη ΜΟΥ. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά δικτυωμένος και άριστα πληροφορημένος γιά να ξέρω ποιος λέει τι σε ποιον. Αλλά ας τσεκάρουν λίγο τις πληροφορίες που διοχετεύουν. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία.

() Τα περί προσχωρήσεως μου στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κλπ. είναι γελοία. Κι αυτά κατευθυνόμενα.Εγώ δεν έχω αλλάξει παράταξη εδώ και 40 χρόνια απο την εποχή που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μου έκανε τη τιμή να είμαι συνομιλητής του. Αυτά τα διαδίδουν κάποιοι σαν έναν ευρωβουλευτή της ΝΔ που προέρχεται απο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ — όπως κι ο αντιπρόεδρος. Αυτά για αρχή. Το ξαναλέω: ¨Όλοι γνωριζόμαστε σ αυτόν τον τόπο.

Ψυχραιμία λοιπόν φίλοι μου. Και μη διστάζετε να απαντάτε σκληρά και τεκμηριωμένα στα τρόλια και τους μουσαφιραίους κάθε μορφής.

Σας διαβεβαιώνω: Είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι αυτό θα φανεί σε λίγο.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οποτε θέλετε είμαι στη διαθεση σας.

Δύο φάρμακα αποκαλύπτουν τα κόλπα της Novartis

Στον “πόλεμο”  πήραν μέρος ως τώρα ο Γιώργος Κυρτσός τον οποίο ο Ευάγγελος Αντώναρος αποκαλεί ευρωβουλευτή της ΝΔ που προέρχεται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ακροδεξιού ΛΑΟΣ. Κι΄αυτό γιατί ο Γιώργος Κύρτσος επιτέθηκε με ανάρτηση στο «Βολεμένο Συριζοτρόλ» που το «έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη ”φωνή” του Καραμανλή».

Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος.Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρ. Τρ. Επενδύσεων με 10000 καθαρά το μήνα.Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη “φωνή”του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου.

 Ένα αινιγματικό σχόλιο έκανε λίγο μετά τη διαγραφή Αντώναρου, η επίσης διαγραφείσα απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία σχολίασε μέσω Twitter: «Σας συστήνω την Γάτα μου. Σαββατοκύριακο, φίλοι μου. Από Δευτέρα τα δύσκολα. Κι όπως μου λέει η γάτα μου- πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο Γάτος …Χαλαρά».
View image on TwitterView image on Twitter

Σας συστήνω την Γάτα μου. Σαββατοκύριακο,φίλοι μου. Από Δευτέρα τα δύσκολα. Κι όπως μου λέει η γάτα μου- πολλά ξέρει ο ποντικός μα πιο πολλά ο Γάτος …Χαλαρά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X