Επιλογές

O Τσίπρας στο Νεώριο Σύρου: Να κερδίσουμε το στοίχημα της εργασίας (vid&pics)

O Τσίπρας στο Νεώριο Σύρου: Να κερδίσουμε το στοίχημα της εργασίας (vid&pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σήμερα στη Σύρο και έχει ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς για την υπόθεση του φακέλου εξυγίανσης του Νεωρίου, ο οποίος έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Σύρου και η υπόθεση θα εκδικασθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Το στοίχημα της μεταμνημονιακής εποχής δεν είναι απλά να επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα αλλά να κερδίσουμε το στοίχημα της εργασίας», τόνισε ο Α. Τσίπρας κατά την ομιλία του σε εργαζόμενους στο Νεώριο.

«Η ανάκαμψη θα έρθει στην πραγματική οικονομία, στους ανθρώπους του μόχθου που θα ξαναβρούν δουλειά και όχι σε τυπικούς αριθμούς», τονίζει σε μήνυμα του στο twitter ο Πρωθυπουργός.

Το Νεώριο θα συνεχίσει να αποτελεί την ατμομηχανή της κυκλαδικής βιομηχανίας, ανέφερε επί λέξει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του προς τους εργαζομένους των ναυπηγείων, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τον αγώνα τους.

Επίσης, ο Α. Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην προοπτική μεγέθυνσης των ναυπηγείων, με στόχο την επόμενη τριετία να εργάζονται εκεί περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι, από 300 που είναι σήμερα.

«H επίσκεψη στη Σύρο τις πρώτες μέρες της μεταμνημονιακής εποχής για την υλοποίηση μιας δέσμευσης, αλλά και για να τονιστεί ότι η ανάκαμψη θα έρθει στην πραγματική οικονομία, στους ανθρώπους του μόχθου που θα ξαναβρούν δουλειά και όχι σε τυπικούς αριθμούς.» γράφει στο twitter o Πρωθυπουργός.

Πηγή: ΕΡΤ/twitter

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X