Media

OPEN: Ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Καλημέρη-Μαραγκουδάκη

OPEN: Ποιοι θα αντικαταστήσουν τους Καλημέρη-Μαραγκουδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κανάλι OPEN ετοιμάζεται για αλλαγές…

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, θέλει να κάνει το κανάλι του πολύ δυνατό και προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για να στελεχώσει τις διοικητικές θέσεις.

Το κανάλι OPEN δεν πέρασε αδιάφορο στο τηλεοπτικό κοινό, φέτος, αφού Μουτσινάς και Καινούργιου μπόρεσαν να φέρουν νούμερα που δε δυσαρέστησαν τη διοίκηση αλλά το ενημερωτικό κομμάτι πάσχει και ο Ιβάν θέλει λύσεις.

Αφού Μαραγκουδάκη-Καλημέρης είπαν «bye-bye» -μάλιστα, η γνωστή κυρία των τηλεοπτικών αναμένεται να δώσει τα χέρια ε τον Βαγγέλη Μαρινάκη-, οι ιθύνοντες του OPEN αναζητούν τα άτομα που θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους.

Έχουν και λέμε… Σύμφωνα με φήμες, συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη θα αναλάβει τη θέση του Καλημέρη ενώ για τη θέση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη, συζητά ο Νίκος Κάλης ο οποίος βρισκόταν για πολλά χρόναι στο ενεργητικό του Ant1. Βέβαια, ακούγεται πως ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει και το γεγονός να φέρει κάποιο άτομο από το εξωτερικό που να είναι γνώστης ων τηλεοπτικών προγραμμάτων!

Θα δούμε…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X