Επιλογές

Περιστέρι: Εν ψυχρώ δολοφόνησαν άνδρα σε καφετέρια

Περιστέρι: Εν ψυχρώ δολοφόνησαν άνδρα σε καφετέρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφόνησαν άνδρα σε καφετέρια στο Περιστέρι. Και αμέσως σήμανε συναγερμός  στην Αστυνομία. Ο πυροβολισμός έπεσε  λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μετά από τηλεφώνημα που ενημέρωνε ότι κάποιος ή κάποιοι πυροβόλησαν άνδρα μέσα σε καφετέρια, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το θύμα και το πυροβόλησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά. Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι. Πρόκειται για την καφετέρια που έχουν οι ηθοποιοί Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε εν ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε τελικά στα τραύματά του.  Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών και το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι δράστης και θύμα έπιναν μαζί τον καφέ τους. Ο ένας από τους δύο άνδρες έφυγε και επέστρεψε με το όπλο πυροβολώντας τρεις με τέσσερις φορές. Ωστόσο άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι είδαν μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες. Ο ένας εκ των δύο μπήκε στην καφετέρια, πλησίασε έναν νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι και μία στην πλάτη.

Προανάκριση για την ανθρωποκτονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X