Ελλάδα

Το μεγάλο κάζο του Αδωνι Γεωργιάδη

Το μεγάλο κάζο του Αδωνι Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέτοιο κάζο δεν μπορούσε να το διανοηθεί. Αυτό που συνέβη στον Αδωνι Γεωργιάδη είναι πρωτοφανές. Βλέπετε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι συνηθισμένος να μιλάει σε πυκνό ακροατήριο και (είναι αλήθεια) γεμάτες αίθουσες.

Ομως, αυτό που του συνέβη σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας δεν καταπίνεται. Σε όποιον κι΄ αν συνέβαινε, είναι αλήθεια, πως δύσκολα θα καταπινόταν. Πόσο μάλλον για τον πολύ φιλόδοξο Αδωνι.

Που λέτε, ο  Άδωνις Γεωργιάδης περασμένη Παρασκευή φόρεσε τα καλά του, ως συνήθως, και πήγε ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας. Η εικόνα που αντίκρισε μπαίνοντας στην αίθουσα ήταν αποκαρδιωτική. Παρά την αναμονή δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τοπικό κανάλι, η αίθουσα ήταν σχετικά μεγάλη μιας και περίμεναν πολύ κόσμο. Με το ζόρι, όμως, γέμισαν δέκα τραπέζια, κάτι που όπως φαίνεται έριξε πολύ κάτω το ηθικό του αντιπροέδρου, όπως φαίνεται και στην αμέσως πιο κάτω φωτό.

Κάποιοι λένε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκνευρίστηκε με την υποδοχή και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της Ν.Δ και τον τοπικό Βουλευτή για την άδεια αίθουσα. Μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη ότι είπε στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λιανό «Με ξευτελίσατε απόψε». Ομως για το τελευταίο όρκο δεν παίρνουμε, παρότι βλέποντας τα άδεια τραπέζια θα ήταν δικαιολογημένη μία έκρηξη του Αδώνιδος…

 

 

Πληροφορίες, φωτογραφίες siriosfm.gr

Ο αδύναμος κρίκος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X