Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο απολογισμός στο Instagram

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο απολογισμός στο Instagram
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποφάσισε να μείνει εκτός ALPHA, όπως μαθαίνουμε και φήμες τη θέλουν να μετακομίζει στον ANT1 αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» δεν τα βρήκε με τους υπεύθυνους του καναλιού και έτσι θα βρει κάτι άλλο να κάνει ή μπορεί πολύ απλά να κάνει ένα διαλειμματάκι και να ξεκουραστεί.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram και τη συνόδευσε με ένα κείμενο όπου έγραψε κάποια πράγματα για το καλοκαίρι που πέρασε. Στην ουσία έκανε έναν απολογισμό και ξεκαθάρισε τα πράγματα αλλά από ότι φαίνεται περιέχει και κάποια «καρφάκια» γιατί όπως και να το κάνουμε είχε γίνει μεγάλο θέμα με τον ALPHA.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν. ❤ #grateful #got #universe #life #change #summer #thoughts #thinkpositive #goodvibesonly #smile #staycool #vikychatzivasileiou #omorfamystikagr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X