Αθλητισμός

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Σοκ για παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Σοκ για παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα, το επόμενο στοιχείο που έρχεσαι στο φως της δημοσιότητας σήμερα αφορά τον 46χρονο δράστη που ταυτοποιήθηκε και δηλώνει ως μόνιμη κατοικία το Φάληρο.

Ωστόσο στο «μάτι» της Αστυνομίας έχει μπει η στενή σχέση που διατηρεί ο 46χρονος που ενοικίασε το λευκό Polo με γνωστό εξωδιοικητικό παράγοντα του ποδοσφαίρου, και πιο συγκεκριμένα σε μεγάλη ΠΑΕ.

Οι επόμενες ώρες της έρευνας της υπόθεσης Τζήλου θεωρούνται εξαιρετικά κρίσιμες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Επισημαίνεται ότι μία τέτοια εξέλιξη πέραν της ποινικής θα δώσει και ποδοσφαιρική διάσταση. Εξ αρχής άλλωστε οι έρευνες στράφηκαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ δείχνουν πως το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αναμένεται να ξεκαθαρίσει όχι μόνο ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί-καθοδηγητές της επίθεσης.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com o 46χρονος κάτοικος Φαλήρου που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης, έχει καταδικαστεί για ληστείες τραπεζών.

Ταυτόχρονα ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε λίγο πριν τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο είναι γνωστός στις αρχές, οποίες ενδέχεται να προχωρήσουν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Θανάσης Τζήλος: «Αποχή μέχρι νεωτέρας» από τους Έλληνες διαιτητές!

Υπενθυμίζεται ότι άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης, 19 Δεκεμβρίου 2018, ο Λαρισαίος διαιτητής, Θανάσης Τζήλος, που φέτος διευθύνει αγώνες της Super League.

Ο Λαρισαίος ρέφερι χτυπήθηκε από αγνώστους σε σημείο κοντά στο σπίτι του στη Λάρισα.

Ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βγήκε από το σπίτι του και πήγε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X