Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας για την απολογία της 36χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας για την απολογία της 36χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, σχολίασε μιλώντας στο MEGA την ομολογία της 36χρονης ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη τότε Ιωάννα. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στη συγγνώμη που ζήτησε, αυτή «δεν πείθει κανέναν».

«Αν κάποιος όταν βγει από τη φυλακή της κάνει το ίδιο και της ζητήσει συγνώμη, τι θα έκανε;» αναφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δικηγόρος τόνισε πως η κατηγορούμενη δεν απάντησε σε βασικά ερωτήματα της ανακρίτριας όπως, για παράδειγμα, «από που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, πράγμα που για μένα σημαίνει ότι υπάρχει συνεργός και είναι αυτός που την προμήθευσε με το υγρό». Παράλληλα σημείωσε ότι η κατηγορούμενη δεν απάντησε «για ποιον λόγο το έκανε».

Έτσι εκτίμησε πως πρόκειται για μια «καλοστημένη απολογία που δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι το θύμα, η Ιωάννα, εξοργίστηκε με την όλη ομολογία και τη συγγνώμη. Τόνισε δε ότι σχετικά με τους ισχυρισμούς πως η κατηγορούμενη δεν γνώριζε το πόσο κακό μπορούσε να κάνει με τη συγκεκριμένη ποσότητα καυστικού υγρού, την τρομερή ζημιά που προκάλεσε στην εντολέα του. Όπως είπε η κατηγορούμενη «ξέρει να ψάξει το υγρό, ξέρει να βάλει πομπούς, αλλά δεν ήξερε τη ζημιά που έκανε το υγρό».

Σημειώνεται ότι έναν χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι, η 35χρονη δράστις ομολόγησε σήμερα το πρωί την πράξη της χωρίς να προχωρά σε πολλές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, ως κίνητρο της πράξης της η 35χρονη ανέφερε την εμμονή της με το θύμα λόγω της εμπλοκής, κατά δήλωσής της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό θέμα, ωστόσο, «δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο».

Η 35χρονη ανέλαβε, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά της για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση τον θάνατό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X