Παρασκήνιο

Έτσι έστησε το Μαξίμου το αφήγημα του «καλού ΠΑΣΟΚ»!

Έτσι έστησε το Μαξίμου το αφήγημα του «καλού ΠΑΣΟΚ»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται και γράφεται η φράση «καλό ΠΑΣΟΚ», αναφορικά με τα στελέχη του άλλοτε κραταιού κόμματος, που αξιοποιήθηκαν ή αξιοποιούνται τώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφορμή γι’ αυτή την κουβέντα – την οποία άνοιξε με διαρροές το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου – στάθηκε η πρόταση του πρωθυπουργού ν’ αναλάβει την ηγεσία του ΟΟΣΑ η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μια πρόταση που έκανε τα εσωτερικά σε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ να γίνουν… μαλλιά – κουβάρια, ενώ προκάλεσε και την οργή των λεγόμενων “Καραμανλικών” στους κόλπους της “δεξιάς πολυκατοικίας”.

Το Μαξίμου και το… καλό ΠΑΣΟΚ που “βολεύει”

Η πρόταση αυτή βρήκε πολλούς επικριτές τόσο στα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ, όσο και μέσα στην Πειραιώς και έτσι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού αποφάσισαν ότι πρέπει να διαχωριστεί το παλιό ΠΑΣΟΚ σε «καλό» και «κακό», έτσι ώστε να καμφθούν τα αρνητικά σχόλια.

Στο «καλό ΠΑΣΟΚ» συγκαταλέγονται μόνο όσοι αξιοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή θα αξιοποιηθούν στο μέλλον και στο «κακό ΠΑΣΟΚ» όλοι οι υπόλοιποι και φυσικά αυτοί που συνεργάστηκαν ή συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οξεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με… μπαταριές στον αέρα!

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική τόσο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και στα στελέχη αυτά που συνεργάστηκαν μαζί του.

Προκειμένου, λοιπόν, να δικαιολογήσουν τη «μεταγραφή» στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς τη Νέα Δημοκρατία και να μην μπορεί να σταθεί κριτική σε σχέση με τις «μεταγραφές» του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησαν το αφήγημα του «καλού ΠΑΣΟΚ».

Γιατί σημασία έχει η επικοινωνία και όχι η ουσία, όπως είχε πει κάποια στιγμή και ο πρωθυπουργός…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X