Media

Eurovision 2021: Η μαγευτική εμφάνιση της Ελλάδας με τη Stefania στον Β’ ημιτελικό (vid)

Eurovision 2021: Η μαγευτική εμφάνιση της Ελλάδας με τη Stefania στον Β’ ημιτελικό (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Ελλάδα με την Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», σε μια φαντασμαγορική εμφάνιση στον Β’ ημιτελικό της Eurovision.

Το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

 Δύο πρωτιές για τη Στεφανία στην Eurovision 2021

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη έχει ήδη δύο πρωτιές στο ενεργητικό της, αφού είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος φέτος στη Eurovision.

Μπορεί στις πρόβες η Ελλάδα να αντιμετώπισε κάποιες τεχνικές δυσκολίες, όμως τελικά όλα πήγαν καλά στο ζωντανό του β’ ημιτελικού της Eurovision 2021 και όλοι αναμένουμε η Στεφανία να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Η συγγένεια με τον Γιάννη Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι η Stefania είναι ανιψιά του. Τότε μάλιστα είχε επισημάνει πως δεν την είχε συναντήσει ποτέ. Η ίδια πρόσφατα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως ο θείος είναι πολύ καλός μαζί της και παρόλο που δεν είχαν βρεθεί ποτέ από κοντά, έχουν την καλύτερη σχέση.

Στον Β’ Ημιτελικό, δικαίωμα ψήφου έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό αυτό, μαζί με τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Στον σχολιασμό και του αποψινού ημιτελικού, καθώς και του τελικού, είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο διαγωνισμός διεξάγεται στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά, είχαν νικήσει τον διαγωνισμό στο Ισραήλ, με τον Ντάνκαν Λόρενς και το τραγούδι «Arcade».

Φωτιά Κορινθία: Σκηνές χάους στο Αλεποχώρι – «Φύγετε γιατί θα καείτε»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X