Ευάγγελος Αντώναρος

Κανονιές Ευάγγελου: Πριν ορκιστεί γραφόταν ότι υπουργός τα έχει “αρπάξει”

Κανονιές Ευάγγελου: Πριν ορκιστεί γραφόταν ότι υπουργός τα έχει “αρπάξει”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Πάντως υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατία για τον οποίο να γράφεται ότι τα έχει “αρπάξει” πριν καν ορκισθεί δεν έχει ξαναϋπάρξει. Και να μην το διαψεύδει καν.
( Και αυτά συμβαίνουν επί Μητσοτάκη του τουρίστα και ανέμελου).
.
.
.

.

Και να πει κανείς ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν είχε τον δικό της Στυλιανίδη, και μάλιστα έμπειρο υπουργό, να επιλέξει, αν ήθελε, o τουρίστας πρωθυπουργός Μητσοτάκης. Αλλά δεν ήθελε. Οποιοσδήποτε με αναφορά στην ιστορική διαδρομή της ΝΔ του προκαλεί αναφυλαξία.
.
.
.
.Να υπενθυμίσω στο νεόκοπο Υπουργό Αστυνομίας ότι στις δημοκρατίες οι πολίτες ούτε παρακολουθούνται ούτε καταγράφονται για τα πιστεύω και τις συνειδήσεις τους. Είτε Παοκτζήδες είναι είτε Ολυμπιακοί. Είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι. Η δε ΕΥΠ, την οποία επικαλείται άστοχα, έχει άλλη αποστολή βάσει του ιδρυτικού τους νόμου. Και πάντως όχι να σπιουνάρει Ελληνες πολίτες. ΥΓ. Με ποιο δικαίωμα δε αναφέρεται στην ΕΥΠ; Του μετέφερε ο Μητσοτάκης έλεγχο κ αρμοδιότητες;
.
.
.
.Έχει το θράσος και βγάζει και γλώσσα στην αντιπολίτευση συνολικά ο ακροδεξιός Υπουργός Υγείας. Λες κι η αντιπολίτευση κυβερνάει τα τελευταία δύο χρόνια που αυτοθαυμάζεται η τουρλού τουρλού κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ας στρέψει τα βέλη του στο συνάδελφο του Πιερρακάκη που όλα “ουχί εν σοφία εποίησε”.
.
.
.
.Πέστε το βίτσιο. Αλλά εγώ απολαμβάνω όσα κάνει ο α(χ)ριστος Μητσοτάκης. Οποια μπανανόφλουδα βρει την πατάει, οποία γκάφα του τύχει σβιννννν επάνω της. Είναι κι αυτός ο νόμος του Murphy! Αν το πάει έτσι, τόχει σίγουρο. Στην επόμενη κάλπη κάτω κι από τον απόλυτο πάτο (Μαης 2012)!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X