Ευάγγελος Αντώναρος

Με τον Μητσοτάκη παντοκράτορα έρχεται εθνική καταστροφή

Με τον Μητσοτάκη παντοκράτορα έρχεται εθνική καταστροφή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Σε δύο εκτενή, αναλυτικά και διαφωτιστικά άρθρα ο Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ της Κυριακής παραθέτει τους τεράστιους εθνικούς κινδύνους που θα προκύψουν αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφαλίσει πλειοψηφία 3/5 στη Βουλή. Τι σχεδιάζει με τον Ερντογάν που βγήκε νικητής των εκεί εκλογών; Αυτό είναι — κατά τη γνώμη μου — ένα από τα καίρια ερωτήματα/διακυβεύματα των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποχρέωση (χωρίς μισόλογα και περιπλοκλάδες) να μας πει γιατί θέλει πλειοψηφία 180 εδρών. Όχι μόνο για τη συνταγματική αναθεώρηση. Η δήθεν μετριοπάθεια του είναι ψεύτικη και μη πειστική ειδικά όταν λέει ότι “δεν θα καβαλήσω το καλάμι”. Το έχει καβαλήσει ήδη από καιρό.
Τα δε κόμματα της αντιπολίτευσης (όλα με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεται πλήρως στην κορυφή του την κρισιμότητα των περιστάσεων) ) πρέπει να πάρουν άμεσα δημόσια θέση σε αυτά τα θέματα. Και να εξηγήσουν στους πολίτες για τι ακριβώς πρόκειται.Τι εθνική καταστροφή επέρχεται. Αν δεν το κάνουν, θα βρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη παντοκράτορα και θα είναι πολύ αργά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X