Ευάγγελος Αντώναρος

Tweets “φωτιά: Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός υπό προθεσμία

Tweets “φωτιά: Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός υπό προθεσμία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια σειρά από φαρμακερά tweets, ο Ευάγγελος Αντώναρος εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας πως επιχειρηματίες και ΜΜΕ του γυρίζουν την πλάτη. Τον αποκαλεί πρωθυπουργό υπό προθεσμία, παθολογικό αρχιψεύταρο και ανεκδιήγητο.

«Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον  στήριζαν παίρνουν διακριτές αποστάσεις: “Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστά“, μου είπε σημαντικός παράγοντας», ήταν το πρώτο… χτύπημα του Ευάγγελου Αντώναρου. Αλλά όχι και το τελευταίο.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, έγινε πιο αποκαλυπτικός στη συνέχεια. «Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση. Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο.

Ο ίδιος επιμένει ότι “έχει πρόθεση” να εξαντλήσει την τετραετία. Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχιψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες “προθέσεις” διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα.

Γι’ αυτό ο Μητσοτάκης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η… προθεσμία δεν είναι αδιάφορο. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους.

Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής  μας πολιτικής.

Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ό,τι χειρότερο, ανεπαρκέστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης αυτή την περίοδο.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο μια ώρα αρχίτερα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X