Παρασκήνιο

«Φάπα» στον… κατά φαντασίαν επιστήμονα Κυρανάκη από τον κανονικό επιστήμονα Δερμιτζάκη!

«Φάπα» στον… κατά φαντασίαν επιστήμονα Κυρανάκη από τον κανονικό επιστήμονα Δερμιτζάκη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης συνέστησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να είναι πιο προσεχτικός, καθώς να θυμίσουμε ο τελευταίος “έψεξε” την επιστημονική κοινότητα λέγοντας πως στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και πως… έχει αργήσει να βγάλει το εμβόλιο για τον κορονοϊό!

Αιχμηρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για την επίθεση που εξαπέλυσε στους επιστήμονες σχετικά με το εμβόλιο, έδωσε ο Μανώλης Δερμιτζάκης.

Πέτσας διαψεύδει… Πέτσα! Σήμερα «ξορκίζει» το lockdown στην Αττική (video)

Ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης συνέστησε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να είναι προσεχτικός με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και το πώς ερμηνεύει επιστημονικά στοιχεία.

«Κύριε Κυρανάκη, θα ήταν συνετό, ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και ως δημόσιο πρόσωπο, να είστε πολύ προσεκτικός στο τι λέτε δημοσίως και πως ερμηνεύετε τα επιστημονικά στοιχεία. Είμαι στη διάθεσή σας να σας εξηγήσω τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για ΤΑ εμβόλια», έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο κ. Δερμιτζάκης.

Δείτε την ανάρτηση, με την οποία ο καθηγητής απαντά σε εκείνη του… κατά φαντασίαν επιστήμονα – βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Κυρανάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X