Ελλάδα

Φλογέρες με τυρί

Φλογέρες με τυρί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Παίρνουμε 2 φύλλα και τα κόβουμε σταυρωτά ώστε να έχουμε 8 τετράγωνα κομμάτια.
  • Πασπαλίζουμε το ένα κομμάτι με ελαιόλαδο, λίγο από το μπούκοβο, το θυμάρι, ένα κομμάτι από το μετσοβόνε και τυλίγουμε διαγώνια σε ρολό. Ενδιάμεσα κλείνουμε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα και συνεχίζουμε να τυλίγουμε.
  • Στην άκρη του φύλλου απλώνουμε λίγο νερό για να κολλήσει και να κλείσει η φλογέρα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα κομμάτια.
  • Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι με το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Βάζουμε σε δόσεις τις φλογέρες και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη.

Για το ντιπ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για το ντιπ και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τις φλογέρες με το ντιπ.

Πηγή:Akis Petretzikis

Δείτε ακόμη:

Τσιτσιπάς: Διέλυσε τον Σαλβατόρε Καρούζο για το Australian Open

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X