Ελλάδα

Φόροι: Προκλητική θριαμβολογία για ψίχουλα…

Φόροι: Προκλητική θριαμβολογία για ψίχουλα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θριαμβολογούν κυβέρνηση,  φιλοκυβερνητικά σάιτ, τηλεοράσεις και άλλα μέσα ενημέρωσης για τις φοροελαφρύνσεις που έρχονται από την 1η Ιανουαρίου. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενθουσιασμού, χωρίς να αντιλαμβάνονται την παγίδα στην οποία ρίχνουν την κυβέρνηση.

Γιατί μόλις ο μισθωτός και ο συνταξιούχος δει στο τέλος Ιανουαρίου το μισθό και τη σύνταξή του και διαπιστώσει φοροελάφρυνση 1,5 ευρώ (πίνακες με λεπτομέρειες για τις ελαφρύνσεις στον eretikos.gr ) το μήνα δικαιολογημένα θα αντιδράσει και τότε οι προπαγανδιστές του φορολογικού παραδείσου θα εισπράξουν την οργή του.

Γιατί όσοι έχουν εισόδημα από 19.000 ως 50.000 ευρώ θα δουν την τρομερή φοροελάφρυνση των 17 ευρώ το χρόνο, που διθυραμβικά προπαγανδίζουν κυβέρνηση και φιλικά μέσα ενημέρωσης.

Ακόμα πιο οργίλη η αντίδραση των αυτοαπασχολούμενων και γενικώς της μεσαίας τάξης. Γιατί χειρότερη είναι πραγματικότητα για τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Το 2020 δεν θα έχουν κανένα φορολογικό όφελος. Οπως επανειλημμένα έχει επισημάνει ο eretikos.gr, κόντρα στον προπαγανδιστικό ορυμαγδό, τον επόμενο χρόνο ο φόρος εισοδήματος δεν θα μειωθεί ούτε λεπτό. Τη μείωση θα τη δουν το 2021 μετά την υποβολή της φορολογικών δηλώσεων.

Και ύστερα από αυτά ο Προβοκάτορας δεν μπορεί να αντισταθεί να αναφωνήσει: Κατακαημένη μεσαία τάξη όλες οι κυβερνήσεις σου πίνουν το αίμα ή να τραγουδήσει “σου είπαν ψέματα πολλά…”

Ο (βαριά φορολογημένος) Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X