Fragilemag

Big Brother – Σαδίζοντας την όποια αισθητική (μας έχει απομείνει)

Big Brother – Σαδίζοντας την όποια αισθητική (μας έχει απομείνει)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης Παναγόπουλος

Πολλά τατουάζ, πετρωμένοι κοιλιακοί, γερές δόσεις από πνευματικό κενό. Πάρτε το προσωπικά. Το Big Brother ξεκίνησε (στο Σκάι φυσικά). Αναμενόμενα δεδομένα. Οι παρουσιαστές και το πάνελ του παιχνιδιού καλωσόρισαν τους νέους παίχτες λέγοντάς τους “Καλή διασκέδαση”, “Σίγουρα θα περάσετε καλά”. Εύσχημες ευχές, υποκριτικές υποσχέσεις. Οι παίχτες του παιχνιδιού σε λίγες εβδομάδες θα φρικάρουν, θα γίνουν χαλί να περάσει πάνω τους η τηλεθέαση, θα βάλουν τα κλάματα, θα μισήσουν ο ένας τον άλλον. Κάποιοι ίσως πουν πως θέλουν να φύγουν από αυτήν την παπαριά.

Το πειράγματα του ντουέτου που παρουσιάζουν το τηλεπαιχνίδι Γρηγόρης Γκουντάρας – Νάταλι Κάκκαβα, σου θυμίζουν το μικροαστικό ζευγαράκι της διπλανής πόρτας που πληρώνει στην ώρα του τα κοινόχρηστα και λιώνει να κουτσομπολεύει τους “ανεξάρτητους” γείτονες που κάνουν σεξ στη μέση της νύχτας και τους ξυπνούν οι φωνές που ακούγονται από το φωταγωγό. Όταν λένε: «Καλησπέρα αγαπημένοι φίλες και φίλοι! Ο Big Brother επιστρέφει στο σπίτι σας, στις οθόνες για να σας δείξει τη ζωή, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες 14 μοναδικών ανθρώπων. Τολμούν να αποκαλυφθούν μπροστά στα μάτια σας, διεκδικώντας την καρδιά σας, την προτίμησή σας, την ψήφο σας αλλά κυρίως το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.” Εμείς, το κοινό, βλέπουμε ανθρωπάκια που θέλουν να γίνουν προϊόν και αντί για “14 προσωπικότητες μοναδικών ανθρώπων” αντικρίζουμε 14 ανθρώπους ακυρωμένης αισθητικής που ο ένας μοιάζει αντίγραφο του άλλου.

Από το παιδί – Ισίδωρος – που ξεκίνησε να γίνει ιερέας αλλά κατέληξε να γίνει αισθητικός, τα δύο μοντέλα, τον αγρότη και τη στρατιωτίνα με τις Ουκρανοσέρβικες ρίζες, τον Κρητικό που φοβάται τη μαμά του, στη μπιζνεσγούμαν Μαίρη Βαρσάμη που διαβάζει Καμί, έχει γραφείο στο Κολωνάκι αλλά είπε να κάνει διάλειμμα από την έντονη καθημερινότητά της για να κλειστεί σε μια φυλακή που κάμερες θα παρακολουθούν τη ζωή της φουλ τάιμ και την Ανχελίτα που πάει για καριέρα στο τραγούδι, σπουδάζει στο Πάντειο και είναι διάσημη για τους γλουτούς της. Η φετινή εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού που θα προβάλλει ο Σκάι, είναι στα αλήθεια ό,τι πιο σαδιστικό μπορεί να προσφέρει το ιδιωτικό κανάλι που έχει πάρει εργολαβία την κακογουστιά.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X