Fragilemag

Δέσποινα – Βασίλης | Τοποθέτηση Προϊόντος

Δέσποινα – Βασίλης | Τοποθέτηση Προϊόντος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ημίαιμη ελληνική βερσιόν του λοβ στόρι τύπου Σερζ Γκενσμπούρ- Τζέιν Μπίρκιν. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή πήγαν, φιλήθηκαν, αγκαλιάστηκαν εκεί που κανένα ζευγάρι της ντόπιας show-biz δεν τόλμησε ποτέ. Στο κέντρο πίστας σκυλάδικου.

Αυτό έγινε, ας το πούμε έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα των ηθοποιών ενάντια στο προεδρικό διάταγμα 85. Ο πρωταγωνιστής που αγαπά τη λάμψη δε λουφάρει ποτέ. Δηλώνει το “παρών” και στις πορείες του δικαίου αιτήματος που αφορά τον επαγγελματικό του κλάδο.
Ο θυελλώδης έρωτας Μπισμπίκη – Βανδή είναι για να διαφημίζεται. Προβάλλεται από επιλογή. Ίσως εκεί βρίσκεται και η ύπαρξη της ερωτικής τους χημείας. Στην προβολή του. Η δίψα να γίνουν talk of the town σκεπάζει κάθε πιθανή αντίσταση. Τους φαντάζομαι αμέσως μετά από κάθε δημόσιο φιλί τους να σπεύδουν στα social media για να δουν πώς αποτυπώθηκε η αγάπη τους. Να μετρήσουν likes και angry faces. Στην εποχή της άυλης τέχνης, της άυλης δόξας πρέπει να υπάρξει χώρος και για άυλο έρωτα.  
Ο Βασίλης, ο ομαδάρχης του θεατρικού αντεργκράουντ, μέχρι να πατήσει γκάζι στη μηχανή της δόξας -κατηγορίας Ελένης Μενεγάκη- ήταν ο σκηνοθέτης, ο πρωταγωνιστής “καμάρι” της ανεξάρτητης αθηναϊκής σκηνής…
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X