Fragilemag

Έρωτας και Σεξ στο Ertflix

Έρωτας και Σεξ στο Ertflix
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ρευστότητα του σεξ στο απόγειό της. Οι μέθοδοι ευχαρίστησης αλλάζουν, αποδομούνται, αναδιαμορφώνονται. Στην AI (τεχνητή νοημοσύνη) εποχή πώς θα αντιλαμβανόμαστε το φλερτ; Η τεχνολογία θέλει ν’ αλλάξει τον τρόπο που φτάνουμε σε οργασμό. Τι θα ορίζουμε ως σώμα στο μέλλον; Άνθρωποι ρομπότ, εργαλεία ευχαρίστησης.

Το ντοκιμαντέρ που προβάλλει το Ertflix – Έρωτας και Σεξ που μπορείς να δεις ΕΔΩ σε ξεναγεί στο παρόν του έρωτα προβάλλοντας κάθε νέο τρόπο ή μέθοδο ευχαρίστησης που υπάρχει ή θα προκύψει στην αγορά.

Η ψηφιακή επανάσταση άλλαξε άρδην και τον τρόπο που κατανοούμε την επιθυμία και την αγάπη. Νέες τεχνολογικές εξελίξεις και ανακαλύψεις υπόσχονται ένα πράγμα πάνω απ’ όλα: βελτιστοποίηση. Σήμερα, η αγάπη είναι ένα πρότζεκτ, όπου όλοι πασχίζουν να καταφέρουν το καλύτερο για τον εαυτό τους και ο ερωτισμός έχει γίνει μία παιδική χαρά περιπέτειας για ενήλικες. Βιομηχανίες ολόκληρες εργάζονται για να παράγουν επιθυμία, να φέρουν ανθρώπους κοντά και να βελτιώσουν τις σχέσεις. Η αγορά της πορνογραφίας, τα σεξουαλικά βοηθήματα, τα χάπια σεξουαλικής τόνωσης και η ερωτική λογοτεχνία ανθίζουν….

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X