Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς – Digger στην ΕΡΤ2

Η ταινία της βραδιάς – Digger στην ΕΡΤ2
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Digger είναι ένα σύγχρονο γουέστερν. Είναι και μια ένδειξη πως ο Ελληνικός κινηματογράφος που ξέρει τι θέλει να πει μπορεί να προβάλλει καλλιτεχνικό αίτημα. Η ταινία που παίζει απόψε -Πέμπτη 29 δεκεμβρίου- στις 22:00 η ΕΡΤ2 αξίζει το χρόνο σου, μου, μας. 

Digger – Η πλοκή

Ο Νικήτας ζει αποτραβηγμένος στην κορυφή ενός ορεινού δάσους. Μια βιομηχανία επεκτείνεται επιθετικά διαταράσσοντας την άγρια φύση και απειλώντας τον πρωταγωνιστή μας. Η μεγαλύτερη απειλή όμως έρχεται με την ξαφνική άφιξη του γιου του, ο οποίος επιστρέφει για να διεκδικήσει το μερίδιο του κτήματος που κληρονόμησε μετά τον θάνατο της μητέρας του. Με φόντο μια κοινωνία σε ατμόσφαιρα εμφυλίου, οι δύο άνδρες συγκρούονται μετωπικά, με τη φύση ως τον μόνο παρατηρητή.  Οι δυο τους γίνονται εχθροί κάτω από την ίδια στέγη και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον κατά μέτωπο, με μοναδικό μάρτυρα τη φύση.

Digger Βραβεία: Angers European First Film Festival 2020/ Procirep Award Τζώρτζης Γρηγοράκης Berlin International Film Festival 2020/Panorama Τζώρτζης Γρηγοράκης Free Zone Film Festival 2020/Balkan Horizons Τζώρτζης Γρηγοράκης/Balkan..
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X