Fragilemag

Στην Ιμπίθα η εστίαση ανοίγει σήμερα. Η ναυαρχίδα του Ισπανικού τουρισμού θέλει να προλάβει την άνοιξη. Εδώ τι;

Στην Ιμπίθα η εστίαση ανοίγει σήμερα. Η ναυαρχίδα του Ισπανικού τουρισμού θέλει να προλάβει την άνοιξη. Εδώ τι;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Την ώρα που το επικοινωνιακό μαστίγωμα της κυβέρνησης στοχεύει την “ενοχική” πλάτη των ανεύθυνων πολιτών. Ακριβώς τη στιγμή που οι πληροφορίες για το τι συμβαίνει εκτός Ελλάδας στο θέμα της πανδημίας και των, αναβαθμισμένων, ελευθεριών που έχουν πια πολίτες σε χώρες όπως η Ισπανία ή η Ιταλία, η χώρα (μας) μοιάζει βυθισμένη στη γελοιότητα “άμετρων” μέτρων.
Το περασμένο καλοκαίρι λέγαμε πως το επόμενο, ναι αυτό που έρχεται σύντομα, η Ελλάδα θα κολυμπήσει στο εύκολο χρήμα. Το λεφτόδεντρο τουρισμός θα έκανε ξανά το θαύμα του. Υποτίθεται πως ο τουρισμός είναι το αγαπημένο μας ράλι. Ξεκινάμε από την pole position και οι άλλοι τρώνε τη σκόνη μας. Το κερδίζουμε λόγο ομορφιάς της χώρας και της ζεστής καρδιάς μας. Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ο ρυθμός εμβολιασμού του πληθυσμού παραμένει σε “μυστικά” επίπεδα και για μία, δύο ή όσες να ‘ναι εβδομάδες θα πλέουμε σε έξυπνα μέτρα, οι αρχές της Ισπανίας ήδη διαφημίζουν το δικό τους covid free καλοκαίρι. Αφίξεις τουριστών στη χώρα θα αρχίσουν να γίνονται στη διάρκεια της άνοιξης. Δεν μιλάμε για εκείνης του 2022 αλλά εκείνης που τρέχει τώρα.
Η Ιμπίθα (ή Ίμπιζα), των 134.000 κατοίκων, είναι ένα καλό παράδειγμα. Εκεί το σύνολο των κατοίκων θα έχει εμβολιαστεί μέχρι τις αρχές Μαΐου. Ήδη έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα των μεγαλύτερων κλαμπ του νησιού. Μπαρ και ρεστοράν θα ανοίξουν από σήμερα (5 Μαρτίου). Ο προγραμματισμός αφορά καταστήματα με τραπέζια και μπάρες σε εξωτερικούς χώρους.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X