Fragilemag

Ίβο βαν Χόβε-Ιζαμπέλ Υπέρ στην Στέγη για τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς

Ίβο βαν Χόβε-Ιζαμπέλ Υπέρ στην Στέγη για τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καλώς ήρθατε στον εύθραυστο κόσμο του Tενεσί Ουίλλιαμς και των ανθρώπωνπου βρίσκονται σε διαρκή φυγή. Δυο σταρ του θεάτρου, ο Ίβο βαν Χόβε και η Ιζαμπέλ Ιπέρ, επιστρέφουν στη Στέγη.

Τρεις μοναξιές πίσω από σχεδόν κλειστές πόρτες, τρεις ανθρώπινες αδυναμίες, τρεις τρόποι να ονειρεύεσαι μια διαφορετική ζωή. Πόσο απέχει η αλήθεια από την ψευδαίσθηση; Πόσο εύκολο είναι να αποδράσεις από τον Γυάλινο Κόσμο του Τενεσί Ουίλλιαμς. H διεθνής συμπαραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση καταλαμβάνει την Κεντρική Σκηνή στις 13 και 14 Νοεμβρίου σε σκηνοθεσία Ίβο βαν Χόβε.

«Στον Γυάλινο Κόσμο ανακάλυψα έναν κόσμο χωρίς ορατό ηρωισμό, έναν κόσμο που τον κατοικούν εύθραυστοι άνθρωποι. Οι ήρωες είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ουλές και μυστικά» αναφέρει ο Ivo van Hove, που επιστρέφει στη Στέγη με το αριστούργημα του Tennessee Williamsκαι προσφέρει στην Isabelle Huppert έναν από τους πιο θρυλικούς ρόλους του αμερικανικού ρεπερτορίου.

«Η σκηνή είναι μνήμη». Κατοικείται από τρία πρόσωπα: μια μητέρα, την Αμάντα, και τα δύο παιδιά της, τη Λόρα και τον Τομ. Η Αμάντα ακόμα φαντάζεται πως είναι μια ευγενής κυρία του Νότου. Ο Τομ φροντίζει την οικογένεια και πηγαίνει σινεμά με κάθε ευκαιρία. Η Λόρα περνάει ατέλειωτες ώρες με τα γυάλινα ζωάκια της.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X