Fragilemag

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 9- 15 Μαΐου: Φθινόπωρο, Χορευτική Πανούκλα και αναρχική Βαρκελώνη

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας  9- 15 Μαΐου: Φθινόπωρο, Χορευτική Πανούκλα και αναρχική Βαρκελώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κώστας Β. Ζήσης

Δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, και το μπαράζ νέων παραστάσεων συνεχίζεται. Συνολικά, μέσα στον μήνα θα έχουμε περίπου ογδόντα πρεμιέρες σε διάστημα τριών εβδομάδων με διάρκεια μέχρι το τέλος του μήνα! Και αυτή η εβδομάδα έχει το χαρακτηριστικό των πολλών νέων παραστάσεων τα Δευτερότριτα.

Το αναμενόμενο θεατρικό γεγονός της εβδομάδας είναι η δεύτερη παράσταση της χρονιάς του Γιάννη Σκουρλέτη και των bijoux de kant. Μετά το ρηξικέκλευθο «Η αλήθεια είναι…» του Δημήτρη Δημητριάδη, μεταφέρει στο σανίδι του Faust τη συμβολιστική νουβέλα του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου «Φθινόπωρο».

Ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος, σκηνοθετεί τη δική του «Χορευτική Πανούκλα» στη σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (έχουμε θαυμάσει πριν την πανδημία την «Αρπαγή της Τασούλας» του στο θέατρο Σταθμός)

«Τίποτα δικό μου (Have i none, 2000)», μας λένε και νέα παιδιά με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Νέλλη Καρρά στο Θέατρο Skrow. Θα έχουμε ανταπόκριση πρόβας και θα σας μεταφέρουμε ατμόσφαιρα μιας πολύ φρέσκιας και ενδιαφέρουσας δουλειάς τους .

Η Ρούλα Πατεράκη συνεργάζεται με την Νάνα Παπαδάκη για ένα θεατρικό αφιέρωμα στη σπουδαία Νίκη Τριανταφυλλίδη, παράσταση που θα ανέβει στον Φούρνο με τον τίτλο «Νίκη, απόψε στο πάρτυ». Λίγο πιο κάτω το Studio Μαυρομιχάλη, υποδέχεται την Χριστίνα Χριστοφή και τις «Σκληρές φωτογραφίες της».

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X