Media

Γιατί δεν πρόκειται να τιμωρηθεί η διοικήτρια του Αγίου Σάββα για την ΕΔΕ…

Γιατί δεν πρόκειται να τιμωρηθεί η διοικήτρια του Αγίου Σάββα για την ΕΔΕ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγαλεία στα χρόνια της ΠΑΣΟΚοκρατίας. Μπορεί να ξεκίνησε σχετικά δειλά την καριέρα του στην εφημερίδα “Τα Νέα”. Ομως, πολύ γρήγορα ο Γιωργάκης, που προηγουμένως είχε περάσει από την “Εξόρμηση”, διαπίστωσε ότι είχε τα φόντα να πετάξει ψηλά, πολύ πιο ψηλά από έναν απλό δημοσιογράφο με μία θεσούλα που κάνει συνειδητά τη δουλειά του.

Αλλά και μετά, στα χρόνια της Σημιτοκρατίας ο Γιωργάκης ήταν στα δημοσιογραφικά μέσα και έξω, εμπρός και στο παρασκήνιο.

Ηρθαν τα νεώτερα καραμανλικά χρόνια, αλλά ο Γιωργάκης εκεί πάντα στην πρώτη γραμμή, παρά την αλλαγή στρατοπέδου στη κυβερνητική εξουσία. Οπως φυσιολογικά και στα χρόνια του Παπανδρέου του νεώτερου, αλλά και του Σαμαρά που ακολούθησαν. Βλέπετε το συνεταιριλίκι δεν άλλαζε τους κανόνες.

Στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός ότι ο Γιωργάκης ζορίστηκε. Είχε ανοιχτό μέτωπο προσωπικά με τον Πάνο Κάμμενο και πολλές φορές έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια. Κόντρες είχε και με τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές ήταν κυρίως ιδεολογικοπολιτικές, αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον κλονίσει. Βράχος ακλόνητος ο Γιωργάκης.

Οταν ο όμιλος στον οποίο έδρεψε δάφνες ο Γιωργάκης πέρασε στα χέρια του Μαρινάκη, θα περίμενε κανείς ότι θα έπεφτε σε δυσμένεια. Μα τι λέτε τώρα. Αυτά είναι για τους άλλους τους συνηθισμένους δημοσιογράφους… Αντίθετα ο Γιωργάκης αναβαθμίστηκε κι΄ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην ιεραρχία. Από απλός δημοσιογράφος αναγορεύτηκε σύμβουλος.

Ούτε η αλλαγή κυβέρνησης και ανάληψη της διακυβέρνησης από την Μητσοτακοκρατία τον κλόνισε, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η σύζυγός του  τοποθετήθηκε διοικήτρια στον “Αγιο Σάββα”. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Γι΄ αυτό όποιος τρέφει φρούδες ελπίδες ότι μπορεί να πειράξει ο Κικίλιας την διοικήτρια του νοσοκομείου, γιατί διέταξε ΕΔΕ κατά νοσηλευτριών που αρρώστησαν από κορονοϊό, πλανάται πλάνη οικτράν, από τη στιγμή που υπάρχει ο Γιωργάκης, ένα είδος δημοσιογράφου με τεράστιες αντοχές, τέτοιες που σε κάθε περιβάλλον προσαρμόζεται τέλεια ή σχεδόν τέλεια.

Τί είπατε; Χαμαιλέων; Σας παρακαλώ μην τον υποβιβάζετε και τον προσβάλλετε…

Ο μιντιακός Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X