Media

Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης με έδιωξε από τα Παραπολιτικά» (video)

Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης με έδιωξε από τα Παραπολιτικά» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Τράγκας… μίλησε! Μέσα από το κανάλι του στο YouTube ανέλυσε τους λόγους της ξαφνικής διακοπής του συμβολαίου του στα Παραπολιτικά Fm.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντα είχε μια βεντέτα μαζί μου», τονίζει ο πολύπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος για μια ακόμη φορά ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης για λόγους που σύμφωνα με τον ίδιο δεν γνωρίζει, εδώ και πολλά χρόνια έχει αυτή την βεντέτα.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως και με τον αείμνηστο Μητσοτάκη ήταν σε “απέναντι” μεριές, ωστόσο πάντοτε δεχόταν να του δώσει συνέντευξη όταν αυτό ζητείτο, σε αντίθεση με τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος δεν του έχει δώσει ποτέ.

Σύρραξη Γιώργου Γεωργίου με Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Μάλιστα, εκτός από αυτή την σχέση, ο Γιώργος Τράγκας τόνισε πως καλές είναι οι σχέσεις του και με την Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη και τον δολοφονημένο πατέρα του, Παύλο Μπακογιάννη.

Τα όσα λέει ο δημοσιογράφος έχουν προκαλέσει… συναγερμό στα social media, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν, ειδικά τα όσα λέει ο δημοσιογράφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τις διαχρονικές “παρεμβάσεις” της πολιτικής εξουσίας στην δουλειά του…

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας

https://www.youtube.com/watch?v=UCBDkQ76uWs

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X