Γυναίκα

Bella Hadid: Φτιάχνει μπλούζες για να καταπολεμήσει την πανδημία

Bella Hadid: Φτιάχνει μπλούζες για να καταπολεμήσει την πανδημία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το γνωστό μοντέλο, Bella Hadid, αποφάσισε να δημιουργήσει κάποιες μπλούζες με σκοπό να βοηθήσει με τα έσοδα που θα συγκεντρώσει από τις πωλήσεις, όσο περισσότερο κόσμο μπορεί εν μέσω πανδημίας!

Η Bella Hadid δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram όπου μας δείχνει τις Tie dye μπλούζες που δημιούργησε με τα χεράκια της και μας ανακοινώνει πως θα διατεθούν για καλό σκοπό!

«Όταν ξεκίνησε η πανδημία πριν από 8 μήνες, το συναίσθημα του πανικού και της στεναχώριας κυριάρχησε στον πλανήτη…Άρχισα κάθε πρωί να κάθομαι και να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να φέρω ευτυχία και γεμάτα στομάχια σε όσους παλεύουν. Δυστυχώς, έχω να πω πως δεν είμαι τόσο δυνατή, αλλά ήξερα πως έπρεπε να αφιερώσω την ενέργειά μου κάπου που θα βοηθούσε. Η σκέψη του πόσο τυχερή ήμουν που είμαι υγιής, ασφαλής, χορτάτη και γεμάτη αγάπη ενώ άλλες οικογένειες και παιδιά νιώθουν ακριβώς το αντίθετο με έκανε να το σκέφτομαι συνέχεια κάθε μέρα, από τη στιγμή που ξύπναγα μέχρι το λεπτό που πήγαινα για ύπνο.

Ήμουν καταρακωμένη όταν σκεφτόμουν τα παιδιά που δεν τρώνε φαγητό στο σχολείο ή τους γονείς που δεν μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για τις οικογένειές τους, με τον τρόπο που θα ήθελαν και αξίζουν. Με αυτούς στο μυαλό μου, αποφάσισα να κάθομαι κάθε μέρα για μερικούς μήνες και να βάψω μόνη μου με tie dye αυτά τα t-shirts, μόνο για εσάς, με την ελπίδα πως θα μπορέσω να τα πουλήσω για το @feedingamerica…Το 100% των εσόδων θα πάνε στο Feeding America και λυπάμαι που δεν είναι περισσότερα. Θα το επαναλάβουμε σύντομα. Σας αγαπώ», έγραψε στην ανάρτηση της το γνωστό μοντέλο!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Δείτε ακόμη: Μένουμε σπίτι και κάνουμε αυτές τις ασκήσεις για να είμαστε σε φόρμα (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X