Γυναίκα

Καίτη Γαρμπή: Δημιουργήθηκαν «καιτοτζιμάσκες» για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό

Καίτη Γαρμπή: Δημιουργήθηκαν «καιτοτζιμάσκες» για να προστατευτούμε από τον κορονοϊό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Καίτη Γαρμπή έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και γενικότερα προσπαθεί πάντα να στηρίξει καλούς σκοπούς! Και αυτή τη φορά βλέπουμε μια νέα της προσπάθεια να στηρίξει φιλοζωικούς συλλόγους!

Η τραγουδίστρια ανήρτησε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου μας παρουσιάζει τις μάσκες που δημιούργησε ο Απόστολος Μητρόπουλος! Στις μάσκες πάνω βλέπουμε τα emojiis που έχουν δημιουργηθεί για την τραγουδίστρια!

«Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή!
Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱
Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group
Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους 🐾 🐶🐱 Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις

Δείτε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Τέλος το μακρύ μαλλί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X