Γυναίκα

O Στέλιος Κουδουνάρης μας μαθαίνει την ιστορία του… φούξια χρώματος (pic)

O Στέλιος Κουδουνάρης μας μαθαίνει την ιστορία του… φούξια χρώματος (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Κουδουνάρης διαθέτει έναν πολύ ενδιαφέρον λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού βλέπουμε αναρτήσει που αφορούν τις δημιουργίες του και μας δίνει ιδέες για να κάνουμε πράγματα ενώ μένουμε σπίτι.

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», έκανε μια ανάρτηση όπου βλέπουμε ένα φούξια ρούχο το οποίο έχει δημιουργήσει και εξηγεί την ιστορία του… φούξια χρώματος!

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης έγραψε:

«Το φούξια είναι ένα χρώμα του ορατού φάσματος. Πήρε το όνομά του από το φυτό φούξια. Πολλοί πιστεύουν πως είναι απόχρωση του ροζ αλλά στην πραγματικότητα είναι απόχρωση του μωβ χρώματος. Χρώμα που εκφράζει την τόλμη, τη φιλοδοξία, την αυτογνωσία, τα ελεγχόμενα πάθη και συναισθήματα. Γενικά, όσοι αποφεύγουν το φούξια χρώμα χαρακτηρίζονται από αδιαλλαξία, ενώ αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους».

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το φούξια είναι ένα χρώμα του ορατού φάσματος. Πήρε το όνομά του από το φυτό φούξια. Πολλοί πιστεύουν πως είναι απόχρωση του ροζ αλλά στην πραγματικότητα είναι απόχρωση του μωβ χρώματος. Χρώμα που εκφράζει την τόλμη, τη φιλοδοξία, την αυτογνωσία, τα ελεγχόμενα πάθη και συναισθήματα. Γενικά, όσοι αποφεύγουν το φούξια χρώμα χαρακτηρίζονται από αδιαλλαξία, ενώ αρνούνται να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. #fuchsia #stelioskoudounaris #newcollection #ss20 #fashionshow #powered #by @wellahair.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Koudounaris Official (@stelioskoudounaris) στις

 

Δείτε ακόμη: H αγαπημένη make up artist της Gigi Hadid μας δείχνει τη beauty ρουτίνα της (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X