Γυναίκα

Αυτό είναι το μυστικό της Kendall Jenner για ξεκούραστα μάτια!

Αυτό είναι το μυστικό της Kendall Jenner για ξεκούραστα μάτια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το super model, Kendall Jenner, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως έχει αντιμετωπίσει σημαντικό πρόβλημα με το δέρμα της λόγω της ακμής και με δερματολόγους και make upo artists προσπαθεί να «παλέψει» και να κάνει το πρόσωπο της να φαίνεται πάντα άψογο.

Η Mary Phillips είναι η make up artist που επιμελείται τις εμφανίσεις της Kendall Jenner όταν ετοιμάζεται για κάποιο μεγάλο event , και αποκαλύπτει πως χρησιμοποιεί μια μάσκα ματιών για να φαίνονται ξεκούραστα τα μάτια του μοντέλου πριν τη βάψει!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μου αρέσει να βάζω τη μάσκα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δροσερή. Και αφού την εφαρμόσω στην περιοχή κάτω από τα μάτια της Kendall, κάνω μασάζ με το serum που έχει μείνει σε όλη την επιδερμίδα, στο λαιμό αλλά και ψηλά στο στήθος της. Οι μάσκες ματιών περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά, επειδή δρουν κατά της θαμπάδας, της ξηροδερμίας αλλά και της γήρανσης, οπότε κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο πρόσωπο της Kendall που ακτινοβολεί».

Δείτε ακόμη: Μια Γαλλίδα blogger μας δείχνει πως να αποκτήσουμε ένα ιδιαίτερο ροζ μακιγιάζ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X