Γυναίκα

Αυτός είναι ο cool τρόπος για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα hoodie

Αυτός είναι ο cool τρόπος για να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα hoodie
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο σου δερμάτινο παντελόνι πρέπει να το φοράς με πολλούς τρόπους γιατί είναι ένα πολυδιάστατο κομμάτι το οποίο μπορεί να σε σώσει σε πολλές περιστάσεις! Και μην ξεχνάς πως θα φορεθεί πολύ και κατά τη διάρκεια της Άνοιξης.

Το συγκεκριμένο item μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με πολλούς τρόπους αλλά ένας είναι ο ultra cool τρόπος και συμπεριλαμβάνει το αγαπημένο σου hoodie-φούτερ.

Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις να δημιουργήσεις ένα cool look για την καθημερινότητα σου; Τότε φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι σου, το αγαπημένο σου φούτερ και τα sneakers που τόσο πολύ ήθελες να αποκτήσεις.

Κορίτσια, πρέπει να πειραματίζεστε και να μη σκέφτεστε πως δεν μπορείτε να φορέσετε πράγματα που ίσως δεν είναι συνηθισμένα! Εσείς είστε ξεχωριστές και τα ρούχα είναι απλά για να τα φοράμε, και όχι να μας φορούν!

Δείτε πως να δημιουργήσετε το look:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Popping out? Going out? Out out? I reckon this works for all occasions loool, see stories for reference! Comment below what you love about this look 🕊 (🎵 SilentCrafter – The Journey)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις

h4>Δείτε ακόμη: Saint Laurent: Η νέα συλλογή του οίκου παρουσιάστηκε στο Παρίσι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X