Γυναίκα

BRIT Awards: Η Lizzo φόρεσε Moschino και το φόρεμα θύμιζε γνωστή σοκολάτα

BRIT Awards: Η Lizzo φόρεσε Moschino και το φόρεμα θύμιζε γνωστή σοκολάτα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα BRIT Awards πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Λονδίνο και πολλές κυρίες της παγκόσμιας showbiz έδωσαν το παρόν, με σκοπό να τιμήσουν τον θεσμό αλλά και να δείξουν πως έχουν στιλ.

Η αλήθεια είναι, πως στο κόκκινο χαλί των βραβείων είδαμε πολλές κιτς εμφανίσεις και οι σχεδιαστές μόδας φαίνεται πως δεν είχαν ιδιαίτερη έμπνευση. Όλοι εκτός από έναν!

Ο creative director του οίκου Moschino, Jeremy Scott είναι εξαιρετικά ανατρεπτικός και είδαμε στο κόκκινο χαλί των BRIT Awards την τραγουδίστρια Lizzo να φορά μια δημιουργία του οίκου η οποία θύμιζε τη συσκευασία της γνωστής σοκολάτας Hershey’s και ήταν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια φρόντισε να θυμίζει τη γνωστή σοκολάτα στα πάντα! Το τσαντάκι της έμοιαζε με μπάρα σοκολάτας, τα νύχια της ήταν «σοκολατένια» και σε συνδυασμό με το υπέροχο δέρμα της μας έκανε να γλυκαθούμε!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The best kind of chocolate🍫🍪🍩✊🏾…. @moschino dress @lorraineschwartz jewerly @judithleiberny bag @erierinailz nails @iwantalexx makeup @theshelbyswain hair @brettalannelson styling @marko_monroe styling 🍫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Νέο μαλλί για την παρουσιάστρια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X