Γυναίκα

Δίαιτα με βραστά αυγά: Δείτε πώς θα χάσετε 10 κιλά σε χρόνο-ρεκόρ!

Δίαιτα με βραστά αυγά: Δείτε πώς θα χάσετε 10 κιλά σε χρόνο-ρεκόρ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα μόδα στις διατροφικές σας συνήθειες φαίνεται πως έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. “Η δίαιτα των βραστών αυγών” υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα και πιο συγκεκριμένα, απώλεια βάρους 10 κιλών μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες!

Δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε τις συγκεκριμένες μεθόδους άμεσα και καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον διαιτολόγο ή τον οικογενειακό σας γιατρό πριν την εφαρμόσετε.

Η δίαιτα εξπρές της Αννίτας Πάνια! Δείτε πώς έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα

Η πρωτεινούχα δίαιτα αυτή, στηρίζεται στην κατανάλωση βραστών αβγών και υπόσχεται ταχύτατη καύση του λίπους. Εκτός των αυγών φυσικά και προϋποθέτει κατανάλωση συγκεκριμένων φρούτων και λαχανικών, όπως γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι, μπρόκολο, σπαράγγια, κολοκυθάκια και μανιτάρια. Επιπλέον ενδείκνυεται η κατνάλωση 6-8 ποτηριών με νερό στο καθημερινό διαιτολόγιο, για τον κατευνασμό του αισθήματος της πείνας.

Πιο συγκεκριμένα για πρωινό η δίαιτα προτείνει 2 αβγά και ένα φρούτο σε καθημερινή βάση, για μεσημεριανό 2 αβγά με λαχανικά στον ατμό ή φρούτα ή κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα. Το βραδινό περιλαμβάνει σαλάτα με 2 ακόμη αβγά ή κάποιο είδος πρωτεΐνης, όπως κοτόπουλο ή ψάρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X