Γυναίκα

Γάντια ένα υπέροχο αξεσούαρ του χειμώνα-πως θα τα συνδυάσετε

Γάντια ένα υπέροχο αξεσούαρ του χειμώνα-πως θα τα συνδυάσετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα γάντια είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσούαρ του χειμώνα, εκτός ότι ζεσταίνουν τα χέρια μας προσδίδουν μοναδικό στιλ και ύφος σε όποια γυναίκα τα φοράει. Τα μακριά γάντια μπορούν να είναι κομψά, πολυτελή, εντυπωσιακά ή σέξι! Και πλέον φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ!

Μην διστάσετε να επιλέξετε τα μακριά γάντια σας ακόμα και για τις πρωινές εμφανίσεις. Απογειώστε ένα casual look, συνδυάζοντας το παλτό ή το σακάκι σας με ένα ζευγάρι από μακριά δερμάτινα γάντια.

Φορέστε τα μακριά γάντια με κάθε είδους παλτό ή σακάκι

Κινηθείτε σε ουδέτερες αλλά και σκούρες αποχρώσεις, οι οποίες χαρίζουν ευελιξία και ταιριάζουν με το πνεύμα του χειμώνα. Αν επιθυμείτε να κάνετε τη διαφορά, τα έντονα χρώματα, όπως είναι το κόκκινο, μοβ, το μπλε αλλά και το πορτοκαλί θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

Από τις φετινές συλλογές για τον χειμώνα 2022: Erdem // MSMG // Koche

Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα αλλά και για να χαρίσετε την απαραίτητη «ζεστασιά» στην εικόνα σας, συνδυάστε το αγαπημένο σας φόρεμα, μ’ ένα ζευγάρι από μακριά γάντια. Το ίδιο ισχύει και για ένα σύνολο από παντελόνι ή φούστα με χοντρά πλεκτά ή όπως αλλιώς το έχετε φανταστεί!

Συνδυάστε μακριά μαύρα γάντια με κάθε είδους φόρεμα ή με παντελόνι και χοντρά πλεκτά και μάλιστα με χρώμα

Αν θέλετε να απογειώσετε την εικόνα σας και να δημιουργήσετε μία εμφάνιση που δύσκολα θα ξεχαστεί, προσθέστε πάνω από τα γάντια σας εντυπωσιακά κοσμήματα που θα προσθέσουν όλη την λάμψη που χρειάζεται ένα πάρτι!

Όπως τα υπέροχα μαύρα γάντια της Όντρεϊ Χέμπορν στην κλασική ταινία  «Breakfast at Tiffany’s», ή ίσως στην πιο σέξι σκηνή του κινηματογράφου με την Ρίτα Χέιγουρθ να βγάζει σαγηνευτικά το μαύρο γάντι της στην ταινία «Gilda».

Δύο αθάνατες σκηνές! Η  Ρίτα Χέιγουρθ να βγάζει σαγηνευτικά το μαύρο γάντι της στην ταινία «Gilda» και η Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» με το ροζ μεταξωτό στράπλες φόρεμα και τα ασορτί opera gloves διακοσμημένα με κοσμήματα

ΠΗΓΗ: womanidol

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X