Γυναίκα

Η Kate Middleton θα κυκλοφορήσει το δικό της table book!

Η Kate Middleton θα κυκλοφορήσει το δικό της table book!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Kate Middleton είναι λάτρης της φωτογραφίας και κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown είχε τραβήξει πολλές φωτογραφίες από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έτσι ώστε να καταγράψει διάφορες στιγμές.

Φωτογραφίες από το project Ηοld still – όπως ονομάζεται το άλμπουμ των φωτογραφιών της- και σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη παρουσιάστηκε σε μία on line έκθεση και πλέον γίνεται coffee talbe βιβλίο.

Το φωτογραφικό βιβλίο της Kate Middelyon “Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020”, θα διατίθεται προς πώληση στα βρετανικά βιβλιοπωλεία από τις 7 Μαΐου, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν τόσο για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τη ψυχική υγεία “Charity” όσο και στην Εθνική Πινακοθήκη.

Η δούκισσα του Cambridge γράφει για αυτό της το νέο βήμα:

“Όταν στις επόμενες δεκαετίες θα κοιτάμε πίσω στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, θα σκεφτόμαστε τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίσαμε – τους αγαπημένους που χάσαμε, την εκτεταμένη απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους εργαζόμενους. Όμως θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τα θετικά: τις απίστευτες πρωτοβουλίες καλοσύνης, τους ήρωες που αναδείχτηκαν μέσα από τα μονοπάτια της ζωής και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στη νέα κανονικότητα”.

Δείτε ακόμη: Η Γαλλίδα makeup artist Violette λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X