Γυναίκα

Η μονοχρωμία του γήινου για κομψές εμφανίσεις

Η μονοχρωμία του γήινου για κομψές εμφανίσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μονοχρωμία στα σύνολα αν είναι και σε γήινες αποχρώσεις είναι από τις καλύτερες επιλογές για κομψές εμφανίσεις.

Ειδικά φέτος, η μονόχρωμη εμφάνιση είναι το δίχως άλλο η επιτομή του minimal chic στιλ. Επιλέξτε μια γήινη απόχρωση που κινείται στους τόνους του καφέ και της καραμέλας και η επιτυχία είναι εγγυημένη. Συνδυάστε μαζί πιο σκούρους και πιο ανοιχτούς τόνους και μπορείτε να πάτε από μία απλή βόλτα μέχρι το γραφείο και από εκεί στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Το απλό δεν σημαίνει βαρετό! Μίνιμαλ κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Ένα πανωφόρι σε κρεμ απόχρωση και κλασική γραμμή κρίνεται must have. Για να το φέρετε στο σήμερα, συνδυάστε το με φαρδύ κρεμ υφασμάτινο παντελόνι, κρατήστε μία κομψή τσάντα και ολοκληρώστε με χρυσά κοσμήματα.

Το «αθάνατο» μαύρο. Ένα total black σύνολο δεν μπορεί να λείπει από αυτή τη λίστα. Το μαύρο είναι πάντοτε κομψό, είναι λίγο μυστηριώδες και ενίοτε σέξι. Μαύρο σακάκι, τοπ και παντελόνι συνθέτουν πάντα μια κομψή εμφάνιση που πάει… παντού. Η φετινή μόδα με τα φαρδιά παντελόνια κι ένα σακάκι ή ένα φόρεμα με τα ανάλογα αξεσουάρ και είστε έτοιμες.

Το λευκό μας τζιν θα το φορέσουμε και το φθινόπωρο, καθώς αποτελεί μια από τις πιο ωραίες εναλλακτικές στα συνηθισμένα blue jeans. Με λευκό ή μαύρο μπλουζάκι ή πουλόβερ και μαύρο πανωφόρι, χτίζετε στη στιγμή μια τέλεια κλασικά μίνιμαλ εμφάνιση, ενώ ο συνδυασμός με γήινες αποχρώσεις δίνει μία έξτρα φθινοπωρινή πινελιά.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X