Γυναίκα

Η Τάμτα φωτογραφίζεται με δημιουργία του οίκου Mugler από την τελευταία του συλλογή! (pic)

Η Τάμτα φωτογραφίζεται με δημιουργία του οίκου Mugler από την τελευταία του συλλογή! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τάμτα είναι μια από τις γυναίκες της ελληνικής  showbiz η οποία έγινε γνωστή για δυο πράγματα! Για τη φωνή της και το άκρως ιδιαίτερο στιλ της! Οπότε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τη βλέπουμε να φορά Mugler!

Ο αγαπημένος  οίκος μόδας λανσάρει το νέο του άρωμα Angel Nova και η ίδια θέλησε να αφιερώσει κάποιες φωτογραφίες από αυτό στο Instagram! Παράλληλα όμως  φωτογραφήθηκε και με μια δημιοργία του οίκου η οποία της ήρθε απευθείας από το Παρίσι και βρίσκεται στην τελευταία συλλογή!

Η Τάμτα έγραψε για το άρωμα:

«Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι»!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πολλές φορές συνδέω ανθρώπους και καταστάσεις με μυρωδιές… νομίζω σε πολλούς συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι το άρωμα που επιλεγούμε μας κάνει ξεχωριστούς και αναδύει στοιχεία της προσωπικότητας μας. Έτσι, για εμένα η μυρωδιά είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε ανθρώπου. Είναι βασικό και για το πώς αισθανόμαστε οι ίδιοι αλλά και πως μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Το Angel Nova; Για εμένα ταυτόσημο με την γυναικεία τόλμη… αυτή που αναδύεται απο κάθε κύτταρο και παρακινεί την γυναίκα να κάνει το όνειρο της πραγματικοτητα! @muglerofficial #angelonova #believeindreams 📷 @kynthiakindeli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mugler is legendary and we all know it.I am honored to have had a chance to work with such a timeless and iconic brand! Couple of weeks ago I received these masterpieces from Paris and did some clicks with @kinthiaKindeli . Check them out and stay tuned for more! @muglerofficial #BelieveInDreams #MuglerAngelNova Hair,make up,styling,art direction-🙋🏼‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Δείτε ακόμη: Fendi: Η νέα κολεξιόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X