Γυναίκα

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στον Λευκό Οίκο

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στον Λευκό Οίκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια με τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα Β και τον γιος τους Πρίγκιπα Χουσεΐν, διάδοχο του θρόνου, επισκέφτηκαν τον Λευκό οίκο. Ο πρώτος  ηγέτης αραβικής χώρας που επισκέφθηκε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Η εμφανίσεις της βασίλισσας Ράνια ήταν εντυπωσιακές όπως πάντα. Στην συνάντησή της με την  πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με μαύρη ζώνη και μεταλλικές γόβες και κόκκινη τσάντα.

Κομψή ήταν και η Τζιλ Μπάιντεν με κλασικό άσπρο σύνολο, φόρεμα με σακάκι, και γόβες Christian Dior.

https://www.instagram.com/p/CRhhnpiMZqH/?utm_source=ig_web_copy_link

Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος που διοργανώθηκε από την κυρία Grace Nelson, σύζυγο του επικεφαλής της NASA και πρώην γερουσιαστή Bill Nelson, η βασίλισσα Ράνια εμφανίστηκε με φούστα σε έντονο ροζ χρώμα με πλισέ λεπτομέρειες και άσπρη μπλούζα με ιδιαίτερο δέσιμο στο στήθος.

https://www.instagram.com/p/CRkJw32MS74/?utm_source=ig_web_copy_link

Το βασιλικό ζευγάρι με τον γιό τους συναντήθηκαν με τον CEO της  Pfizer Αλμπερ Μπουρλά. Στη συνάντηση η βασίλισσα Ράνια ήταν εντυπωσιακή. Φόρεσε ένα κλασικό άσπρο πουκάμισο με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή σε χρώμα ακουαμαριν.

Η βασίλισσα Ράνια έχει αποδείξει  ότι έχει στιλ και το υποστηρίζει. Για τις περισσότερες εμφανίσεις της έχει επιλέξει επώνυμους Λιβανέζους σχεδιαστές όπως, Azzi & Osta, Georges Chakra, Hussein Bazaza and Ralph Masri.

https://www.instagram.com/p/CRjgWFFsTVf/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X