Γυναίκα

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την κίνηση που όλοι πρέπει να σκεφτούμε! (pic)

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε την κίνηση που όλοι πρέπει να σκεφτούμε! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλές influencers του Instgaram μας ενημερώνουν για ρούχα, παπούτσια και άλλα πράγματα αλλά η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να μας παροτρύνει να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον συνάνθρωπο μας.

Η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, άφησε για λίγο στην άκρη τις διακοπές της και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο πήγαν σε ιατρικό κέντρο με σκοπό να δώσουν αίμα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγραψε στο Instagram:

«Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούργιο!»

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Favorite selfie of the summer ! Ένα διάλειμμα από τις διακοπές στην Αθήνα και ήρθε η ώρα μου για αιμοδοσία. Αφιέρωσε 10′ από τον χρόνο σου να δώσεις λίγο αίμα!!! Κάποιος συνάνθρωπος μας σίγουρα το χρειάζεται! Και μην ξεχνάς ότι δίνοντας αίμα κάνεις καλό και στον δικό σου οργανισμό γιατί τον βάζεις στην διαδικασία να παράξει καινούργιο! #δωσεαιμασωσεμιαζωη #bloodfluencer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Δείτε ακόμη: H Marie Kondo μας δείχνει πως να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα τη βαλίτσα των διακοπών! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X