Γυναίκα

Jennifer Lopez: Η Versace δημιουργία που φόρεσε στο Super Bowl δημιουργήθηκε σε 900 ώρες!

Jennifer Lopez: Η Versace δημιουργία που φόρεσε στο Super Bowl δημιουργήθηκε σε 900 ώρες!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Lopez έχει αδυναμία στον οίκο μόδας Versace και το ίδιο ισχύει και για τον οίκο, για αυτό το λόγο την επέλεξε ως το κεντρικό πρόσωπο της νέας του καμπάνιας. Μάλιστα, στο πλευρό της βρέθηκε και το γνωστό μοντέλο, Kendall Jenner.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μαζί με τη Shakira έκλεψαν τις εντυπώσεις στο χθεσινό Super Bowl καθώς κλήθηκαν να τραγουδήσουν στο ημίχρονο.

Η JLo ανέβηκε στη σκηνή και πραγματικά ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της και το ρούχο το οποίο επέλεξε, φυσικά, και ήταν δημιουργία του οίκου Versace. Ο γνωστός οίκος ανήρτησε μαι εικόνα με τη Jennifer Lopez στο Instagram και ανέφερε πως το δημιούργημα του χρειάστηκε 900 ώρες για να δημιουργηθεί.

Δημιουργήθηκε από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, το πάνω μέρος του bodysuit θυμίζει δερμάτινο jacket ενώ τα μανίκια και το κάτω μέρος στολίστηκαν με χιλιάδες πετράδια, κρυστάλλους Swarovski και το print της Μέδουσας, το οποίο είναι το χαρακτηριστικό του οίκου. Στην αρχή της εμφάνισης της είδαμε μια ροζ σατέν φούστα να είναι τυλιγμένη γύρω από το body suit και η δημιουργία έγινε όλη στη χέρι για αυτό το λόγο χρειάστηκεν 900 ώρες.

Δείτε τι δημοσίευσε ο οίκος Versace στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@jlo co-headlines the #SuperBowl half-time show in a bespoke #AtelierVersace look. Crafted from exceptional quality leather, the top of this bodysuit is constructed as a leather jacket, while the sleeves and legs are hand-enriched with thousands of studs, Swarovski crystals and Medusa accents. Her biker-inspired look is at first concealed with a delicate pink silk satin gown enriched with heritage chains. The intricate costume was entirely hand-crafted in the House’s Atelier over the course of 900 hours. #VersaceCelebrities #JLo #SuperBowlLIV #SBLIV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace) στις

 

Δείτε ακόμη: Rihanna: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της που ελπίζουμε να μην είναι… μόνιμο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X