Γυναίκα

Λουλούδια στα μάτια σας; Αυτά τα eye looks σίγουρα θα σας κάνουν να το σκεφτείτε! (pics)

Λουλούδια στα μάτια σας; Αυτά τα eye looks σίγουρα θα σας κάνουν να το σκεφτείτε! (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άνοιξη έχει ξεκινήσει καθώς ο Μάρτιος είναι ο μήνας που μας κάνει να την υποδεχτούμε – ασχέτως αν ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος- και υπάρχουν πολλά make up looks τα οποία αξίζει να δοκιμάσουμε! Ειδικά όταν είναι eye looks!

Τα μάτια μας πρέπει να τα προσέχουμε όταν βαφόμαστε γιατί μπορούμε με απλές τεχνικές να τα απογειώσουμε και να τα κάνουμε να φαίνονται πιο όμορφα από ποτέ!

Πολλά κορίτσια στο Instagram έχουν επιλέξει να χρησιμοποιήσουν διάφορα eyeliners για να κάνουν λουλουδάκια στα μάτια τους και να υποδεχτούν την Άνοιξη!

Δείτε τα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Floral eyeliner by @stacy.mua using @nyxcosmetics We ❤️ it! #floraleyeliner #floral #eyeliner #makeuptutorial #makeuplover #makeupartist #art #creativemakeup #makeupinspo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VIVA GLAM MAGAZINE (@vivaglammag) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Floral eyeliner to celebrate my first time being features in an online article about beauty trends by none other than @allure!! #floralsforspring #groundbreaking #makeup #wakeupandmakeup #motd #potd #photooftheday #makeuplooks #makeuplife #makeuptime #makeuplove #makeupartist #mua #selftaughtmua #brows #reallashes #greeneyes #gaptooth #blonde #eyeshadow #cheekbones #highlighter #hillsallwright #floraleyeliner #makeuptrends #eyeliner #wingedliner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Allwright (@hillsallwright) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#floraleyeliner…🌼🌺 #whitepurplefloraleyeliner#vibrantfloraleyeliner#whiteredfloraleyeliner💜💛💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💅@glamrous_world!💄 (@glamrous_club) στις

Δείτε ακόμη: H Vivienne Westwood αφήνει τον άνδρα της να σχεδιάσει τη νέα της συλλογή και αυτό είναι το αποτέλεσμα! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X