Γυναίκα

Ο make up artist της Katy Perry αποκάλυψε πως δημιούργησε το μακιγιάζ της Katy Perry για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!

Ο make up artist της Katy Perry αποκάλυψε πως δημιούργησε το μακιγιάζ της Katy Perry για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Katy Perry ήταν ένα από τα πρόσωπα που τραγούδησαν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και έκλεψε τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να γίνει στο Instagram χαμός με τις αναρτήσεις των θαυμαστών της.

Η τραγουδίστρια κάθισε στην καρέκλα του make up artist της και το make up look της δημιουργήθηκε με καλλυντικά του οίκου Armani!

Ο Michael Anthony μοιράστηκε τα μυστικά του για το make up look της Katy Perry και είπε:

Τι έκανε για τα μάτια: «Ήθελα να αναδείξω τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια της Katy, οπότε χρησιμοποίησα ζεστές, neutral αποχρώσεις από την παλέτα Eye Quattro Eyeshadow Palette στην απόχρωση Avant-Premier και το Eyes To Kill Lacquered Liquid Eyeliner στην απόχρωση Black».

Τι έκανε για την επιδερμίδα: «Για μία ομοιόμορφη και φυσική επιδερμίδα χρησιμοποίησα το Armani luminous silk foundation στην απόχρωση 4.5 σε όλο το πρόσωπο και την απόχρωση 5.5 στο περίγραμμα του προσώπου και τη γραμμή του πηγουνιού».

Τι έκανε για τα χείλη: «Στην πρώτη εμφάνιση χρησιμοποίησα το Armani Lip Maestro Liquid Lipstick στην απόχρωση 104 Riolto και το 205 Fiamma για την βραδινή performance».

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι τροφές που κάνουν την επιδερμίδα μας πιο λιπαρή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X