Γυναίκα

Ο οίκος Versace βάζει στην καμπάνια του για πρώτη φορά plus size μοντέλο!

Ο οίκος Versace βάζει στην καμπάνια του για πρώτη φορά plus size μοντέλο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά βλέπουμε σε παγκόσμια καμπάνια του οίκου Versace, ένα plus size μοντέλο και με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύεται πως ο κόσμος της μόδας αλλάζει ριζικά και πως οι γυναίκες έχουν «υγιή» πρότυπα με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν.

Η Donatella Versace μαζί με τη δημιουργική ομάδα του οίκου, επέλεξαν τη Precious Lee ως το πρώτο plus size μοντέλο το οποίο συμμετέχει σε καμπάνια του οίκου και στα social media έγινε χαμός, καθώς τα σχόλια είναι πολύ θετικά.

“Με αυτές τις εικόνες ήθελα να δείξω τη μοντέρνα Μέδουσα. Ή, καλύτερα, να υπογραμμίσω το πώς τα πολλά πρόσωπά της μπορεί να διαφέρουν και ότι κάθε γυναίκα μπορεί τελικά να είναι η Μέδουσα”, αναφέρει η επικεφαλής του οίκου στην επίσημη δήλωσή της. “Όλοι μας, με τις διαφορές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά μας, εκφράζουμε τον εαυτό μας και με τον τρόπο που επιλέγουμε να ντυνόμαστε. Το ίδια ισχύει, φυσικά, και για μένα. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι διαφορές δεν έχουν πια σημασία και διαθέτουμε ένα είδος ελευθερίας που δεν μας είχε δοθεί ποτέ στο παρελθόν. Ας την χρησιμοποιήσουμε σωστά”, είπε η Donatella!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει άβαφη δίπλα στην κόρη της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X