Γυναίκα

Ποια ζώδια αγαπούν το φλερτ μέσω social media;

Ποια ζώδια αγαπούν το φλερτ μέσω social media;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία τα χρησιμοποιούν για να μπορέσουν να κάνουν κάποια γνωριμία η οποία ίσως τους οδηγήσει σε μια όμορφη σχέση!

Μπορεί τα social media να έχουν «αποδείξει» περίτρανα πως οι περισσότεροι ψάχνονται για εφήμερες καταστάσεις, αλλά μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι να αναζητούν κάτι αληθινό! Τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή τη ζωή!

Ποια ζώδια προτιμούν τις online γνωριμίες:

#1. Υδροχόος

Είναι ένα μυστήριο τυπάκι και δεν ανοίγεται πολύ εύκολα! Έτσι προτιμά να κάνει online γνωριμίες διότι θεωρεί ότι μπορεί να κρύψει τις άμυνες τις οποίες έχει όταν βρίσκεται με τον άλλον από κοντά!

#2. Κριός

Ψάχνει το θήραμα του! Εκείνο το άτομο που καταφέρνει μια μια όμορφη φωτογραφία να τραβήξει όλα τα πλήθη! Επίσης είναι σημαντικό να ξέρει πολλά για εσένα από την αρχή γιατί έτσι θα σε «ρίξει» πιο εύκολα!

#3. Καρκίνος

Είναι από τα άτομα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γνωρίζουν κόσμο μέσω social media! ίσα, ίσα είναι πιο εύκολο για αυτούς γιατί αφήνουν τις ντροπές στην άκρη και μπορούν να ξεδιπλώσουν πιο εύκολα τον χαρακτήρα τους!

Πηγή: citynow.gr

Δείτε ακόμη: Με το χρώμα ροζ σύμβολο του καρκίνου του μαστού φωταγωγήθηκε το Μέγαρο Μουσικής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X