Γυναίκα

Πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά η Adele;

Πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά η Adele;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Adele κατάφερε να κάνει τον κόσμο να χάσει τα λογικά του όταν αποκάλυψε τη νέα της εικόνα και την είδαμε να είναι 45 κιλά μείον! Ο κόσμος νόμιζε στην αρχή πως πρόκειται για πλάκα και τελικά αποδείχτηκε αληθινή η νέα της εικόνα.

Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρουν πηγές στη Daily Mail,  επιστράτευσε τον fitness guru Harley Pasternak, για να επιμεληθεί το πρόγαρμμα γυμναστικής της το οποίο ήταν 5νθήμερο, και τον σεφ Jason Harley ο οποίος της ετοίμαζε τα υγιεινά της γεύματα.

Η διατροφή που ακολούθησε, όπως μεταδίδουν τα μέσα περιλάμβανε 1000 θερμίδες ημερησίως. Το πρωί έπινε έναν «πράσινο» χυμό και ξεκινούσε την προπόνησή της, ενώ της επιτρεπόταν να φάει το αργότερο ως τις 4 το απόγευμα, οπότε χρειάστηκε να κάνει αρκετό fasting στο ενδιάμεσο.

Δείτε την αλλαγή της Adele:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

 

Δείτε ακόμη: Vera Wang: Η πόζα που έγινε viral

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X