Γυναίκα

Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για λαχταριστό cheesecake

Υβόννη Μπόσνιακ: Η συνταγή της για λαχταριστό cheesecake
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακάθεκτη συνεχίζει η Υβόννη Μπόσνιακ καθώς δημιουργεί συνεχώς συνταγές και τις παρουσιάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημειώνει μεγάλο σουξέ! Το μόνο που μας λείπει είναι να ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στο MasterChef.

Η Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύει τη μαγειρική και έχει στο αρχείο της συνταγές τις οποίες δοκιμάζει και έπειτα τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους! Και πιστέψτε μας, είναι πολλοί αυτοί που δοκιμάζουν τις συνταγές της σχεδιάστριας!

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγραψε στο Instagram:

Φιλαράκια μου σας έχω την συνταγή για το απόλυτο New York cheesecake για 100% επιτυχία !Θα χρειαστούμε:
250 γρ. Μπισκότα τύπου digestive
80 γρ. Λιωμένο βούτυρο
20 γρ. ζάχαρη
900 γρ. Τυρί κρέμα
220 γρ. Ζάχαρη
120 ml Κρέμα γάλακτος
1 1/2 κ/σ Άρωμα βανίλια
5 Αυγά
40 γρ. Κορν φλάουρ
Μια πρέζα αλάτι
1 κ/γ Χυμό από φρέσκο λεμόνι

Προετοιμασία σκεύους: τοποθετούμε περιμετρικά αλλά κι στην βάση του τσέρκι (23 διαμέτρου) λαδόκολλα
*δεν αλευροβουτυρωνουμε !!!! Για την βάση του γλυκού αλέθουμε τα μπισκότα στον μπλέντερ.
Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο την ζάχαρη και τα μπισκότα.
Απλώνουμε το μείγμα ,πιέζοντας έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της βάσης.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε κατά σειρά το τυρί κρέμα,την ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος, και το άρωμα βανίλιας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ομοιογενές μείγμα.Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.Έπειτα το κορν φλάουρ και στο τέλος τον χυμό λεμόνι.
Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στο τσέρκι μας.
Με κατάλληλες κινήσεις στο σκεύος προσπαθούμε να αφαιρέσουμε τον αέρα από το μείγμα.
Στην κατώτερη σχάρα του φούρνου μας,ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.
Στην συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και ψήνουμε για 60 λεπτά ακόμα.
(Σε περίπτωση που δεν έχει ψηθεί αρκετά,επαναφέρετε την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά)
Κλείνουμε τον φούρνο και πιάνουμε μια ξύλινη κουτάλα μεταξύ της πόρτας και του φούρνου.
Θα πρέπει να μείνει εκεί για μια ώρα να ξεκουραστεί,έπειτα το βγάζουμε από τον φούρνο μέχρι να κρυώσει.αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σάλτσα φρούτο της αρεσκείας σας

Δείτε το video που ανήρτησε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φιλαράκια μου 🙃 σας έχω την συνταγή για το απόλυτο New York cheesecake για 100% επιτυχία 💁🏻‍♀️ Θα χρειαστούμε 250 γρ. Μπισκότα τύπου digestive 80 γρ. Λιωμένο βούτυρο 20 γρ. ζάχαρη 900 γρ. Τυρί κρέμα 220 γρ. Ζάχαρη 120 ml Κρέμα γάλακτος 1 1/2 κ/σ Αρωμα βανίλια 5 Αυγά 40 γρ. Κορν φλάουρ Μια πρέζα αλάτι 1 κ/γ Χυμό από φρέσκο λεμόνι Προετοιμασία σκευους: τοποθετούμε περιμετρικά αλλά κι στην βάση του τσέρκι (23 διαμέτρου) λαδόκολλα *δεν αλευροβουτυρωνουμε !!!! Για την βάση του γλυκού αλέθουμε τα μπισκότα στον μπλέντερ. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο την ζάχαρη και τα μπισκότα. Απλώνουμε το μείγμα ,πιέζοντας έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της βάσης. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε κατά σειρά το τυρί κρέμα,την ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος, και το άρωμα βανίλιας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ομοιογενές μείγμα.Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.Έπειτα το κορν φλάουρ και στο τέλος τον χυμό λεμόνι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στο τσέρκι μας. Με κατάλληλες κινήσεις στο σκεύος προσπαθούμε να αφαιρέσουμε τον αέρα από το μείγμα. Στην κατώτερη σχάρα του φούρνου μας,ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά. Στην συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και ψήνουμε για 60 λεπτά ακόμα. (Σε περίπτωση που δεν έχει ψηθεί αρκετά,επαναφέρετε την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά) Κλείνουμε τον φούρνο και πιάνουμε μια ξύλινη κουτάλα μεταξύ της πόρτας και του φούρνου. Θα πρέπει να μείνει εκεί για μια ώρα να ξεκουραστεί,έπειτα το βγάζουμε από τον φούρνο μέχρι να κρυώσει.αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σάλσα φρούτο της αρεσκείας σας. Καλή απόλαυση! *Περιμένω φωτογραφίες, απορίες και σχόλια 😃 #yvoniniskitchenstories #cheesecake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

Δείτε ακόμη: Ραγάδες: Με ποια έλαια μπορείς να τις καταπολεμήσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X